Pokaż wyniki od 51 do 60 z 114

Wątek: Pierścienie pośrednie

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar m_o_b_y
    Miasto
    Wa-wa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez romko Zobacz posta
    Otóż od pewnego czasu na allegro pojawiają się takowe zamienniki, http://www.allegro.pl/item369177887_pierscienie_posrednie_13_21_31mm_can on_ze_stykami.html Mają przeniesienie automatyki do EF, cena zachęcająca, czy ktoś miał do czynienia z takimi zamiennikami. Skoro pierścienie nie ingerują w optykę to w ich przypadku może mieć znaczenie jedynie jakość wykonania, trwałość, dopasowanie, bezawaryjność. Ciekawy jestem, czy używa ktoś w forumowiczów i jak się spisują. Myślę, że gdyby okazały się sprawdzone to można spróbować, Zawsze zostają Kenko i Canonw razie czego.

Przymierzałem się do tych pierścieni i dowiedziałem się od sprzedawcy, że producentem jest firma Delta.
    Ale kupiłem inne.
    Pozdrówka
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    W tych pierścieniach z aukcji widać, że bolce z przeniesieniem automatyki idą "wierzchem". Trochę bym się obawiał, czy nie będą powodowały jakiś niekontrolowanych odbić światła. Powiem tak: Wiele osób ma Kenko i jest zadowolonych. Zaliczam się do tego grona. Na forum od czasu do czasu pojawiają się oferty sprzedaży nowych Kenko po 350-360 zł. Wydaje mi się, że w Twoim przypadku - sądząc po stopce, na biednego nie trafiło - lepiej zrobisz nie eksperymentując i nie próbując przyoszczędzić tych kilkudziesięciu złotych.

Pierścienie Kenko są o co najmniej 120 PLN droższe od tej oferty.
    Pozdrówka
    Ostatnio edytowane przez m_o_b_y ; 26-05-2008 o 23:05 Powód: Automerged Doublepost
    m_o_b_y
    --------------------------------------------------------
    Poszedłem w lewo, chociaż mogłem pójść i w prawo.
    Witold Gombrowicz

Uprawnienia umieszczania postów