Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Wątek: [krecio] Moja PRAWDZIWA pasja

Początki nałogu Awatar krecio
    Miasto
    Piastów

Domyślnie

Dziekiiiiiiiiiiiiiiiiii , Nemeo
    Wiedzialem, ze jak sie mieszka w takiej okolicy to i o zrozumienie latwiej
    pozdr.
    krecio

5D + 5D Mk III

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krecio
    A, ze prawie zupelnie nie mam pojecia o czym Wy mowicie to trudno mi sie do tego odniesc.
    Tak to wyglada u mnie :-(, wiec zdjec za duzo sobie nie poogladalem

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Krecio - zdjęcia obejrzałem, imponujący zbiór tematyczny, ja sam mam trochę zdjęć przeróżnych zamków (południe i północ Polski oraz część centralna - brak wschodu i zachodu kraju) i dobrze wiem ile czasu trzeba aby to zgromadzić. Dobra robota.

Miasto
    Piastów

Domyślnie

To co tam umiescilem to tylko maly ulamek tego co mam zdokumentowanego - 237 obiektow (ponad 7 tys. zdjec). A to znowu stanowi jakies 30% tego co jest do "zrobienia" na tym terenie. Tak wiec jest szansa, ze z czasem i jakosc i technika nabierze wlasciwego wymiaru.
    Co do bledow... Zrobilem te galerie uzywajac programu Porta i MS Office Front Page oraz umiejetnosci pewnego mlodzienca. Ja sie na tym w zasadzie nie znam. Nie mam pojecia co robic zeby pod FF bylo OK. Uzywam Opery i nie mam problemow. Rozumiem te zastrzezenia i prosze o wyrozumialosc lub bardzo konkretna rade.
    pozdr.
    krecio

5D + 5D Mk III

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Właśnie z radą kiepsko, wiem tylko, że niektóre galerie na tym skrypcie pod FF jakoś działały. A młodzieńca najlepiej namówić na skrypt Muflona. Wtedy miałbys taką galerię jak my (Muflon, Kubaman, Gawryl i ja )
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Pełne uzależnienie

Domyślnie

To co tam umiescilem to tylko maly ulamek tego co mam zdokumentowanego - 237 obiektow (ponad 7 tys. zdjec). A to znowu stanowi jakies 30% tego co jest do "zrobienia" na tym terenie. Tak wiec jest szansa, ze z czasem i jakosc i technika nabierze wlasciwego wymiaru.
    Co do bledow... Zrobilem te galerie uzywajac programu Porta i MS Office Front Page oraz umiejetnosci pewnego mlodzienca. Ja sie na tym w zasadzie nie znam. Nie mam pojecia co robic zeby pod FF bylo OK. Uzywam Opery i nie mam problemow. Rozumiem te zastrzezenia i prosze o wyrozumialosc lub bardzo konkretna rade.
    Może przegapiłem, ale nie zauważyłem ciekawego akcentu zamkowego - chodzi mi mianowicie o ogród w stylu francuskim (nie jestem specjalistą, może być to także styl włoski ) przy zamku na Pieskowej Skale. Uważam, że to jest ciekawie ulokowane miejsce!
    Ostatnio edytowane przez KMV10 ; 27-12-2005 o 22:34

Miasto
    Piastów

Domyślnie

Nie przegapiles. Pieskowej Skaly nie mam bo ja pstrykam tylko Dolny Slask. A Pieskowa to juz Jura...

Tomek, napisz mi na priv o co chodzi z tym skryptem. Ja po prostu moge czegos nie zrozumiec albo przeoczyc jakies istotne slowo
    pozdr.
    krecio

5D + 5D Mk III

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Nie przegapiles. Pieskowej Skaly nie mam bo ja pstrykam tylko Dolny Slask. A Pieskowa to juz Jura...
    Rozumiem, może z czasem kolekcja się zatem jeszcze rozrośnie

Miasto
    Piastów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KMV10
    Rozumiem, może z czasem kolekcja się zatem jeszcze rozrośnie
    Ona sie caly czas rozrasta Ale tylko na bardzo scisle okreslonym obszarze. To po prostu jest tak bajkowa kraina, ze mam obawy czy zdaze byc wszedzie gdzie cos takiego (palace, dwory) tam jest. Zreszta i tak ograniczylem sie tylko do siedzib ziemianskich, a przeciez dostalismy w spadku tyle zabytkow architektury sakralnej, technicznej, ludowej, turystycznej etc.
    pozdr.
    krecio

5D + 5D Mk III

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ogląda się bardzo przyjemnie. Czy myślałeś o robiieniu danego zamku jesień - zima - takie zestawienie trochę doda ikry

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów