Dziekiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
![]()
, Nemeo
![]()
Wiedzialem, ze jak sie mieszka w takiej okolicy to i o zrozumienie latwiej
Dziekiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
![]()
, Nemeo
![]()
Wiedzialem, ze jak sie mieszka w takiej okolicy to i o zrozumienie latwiej
pozdr.
krecio
5D + 5D Mk III![]()
![]()
![]()
To co tam umiescilem to tylko maly ulamek tego co mam zdokumentowanego - 237 obiektow (ponad 7 tys. zdjec). A to znowu stanowi jakies 30% tego co jest do "zrobienia" na tym terenie. Tak wiec jest szansa, ze z czasem i jakosc i technika nabierze wlasciwego wymiaru.
Co do bledow... Zrobilem te galerie uzywajac programu Porta i MS Office Front Page oraz umiejetnosci pewnego mlodzienca. Ja sie na tym w zasadzie nie znam. Nie mam pojecia co robic zeby pod FF bylo OK. Uzywam Opery i nie mam problemow. Rozumiem te zastrzezenia i prosze o wyrozumialosc lub bardzo konkretna rade.
pozdr.
krecio
5D + 5D Mk III![]()
![]()
![]()
Właśnie z radą kiepsko, wiem tylko, że niektóre galerie na tym skrypcie pod FF jakoś działały. A młodzieńca najlepiej namówić na skrypt Muflona. Wtedy miałbys taką galerię jak my (Muflon, Kubaman, Gawryl i ja)
Może przegapiłem, ale nie zauważyłem ciekawego akcentu zamkowego - chodzi mi mianowicie o ogród w stylu francuskim (nie jestem specjalistą, może być to także styl włoskiZamieszczone przez krecio
) przy zamku na Pieskowej Skale. Uważam, że to jest ciekawie ulokowane miejsce!
Nie przegapiles. Pieskowej Skaly nie mam bo ja pstrykam tylko Dolny Slask. A Pieskowa to juz Jura...![]()
Tomek, napisz mi na priv o co chodzi z tym skryptem. Ja po prostu moge czegos nie zrozumiec albo przeoczyc jakies istotne slowo![]()
![]()
pozdr.
krecio
5D + 5D Mk III![]()
![]()
![]()
Ona sie caly czas rozrastaZamieszczone przez KMV10
Ale tylko na bardzo scisle okreslonym obszarze. To po prostu jest tak bajkowa kraina, ze mam obawy czy zdaze byc wszedzie gdzie cos takiego (palace, dwory) tam jest. Zreszta i tak ograniczylem sie tylko do siedzib ziemianskich, a przeciez dostalismy w spadku tyle zabytkow architektury sakralnej, technicznej, ludowej, turystycznej etc.
pozdr.
krecio
5D + 5D Mk III![]()
![]()
![]()
Ogląda się bardzo przyjemnie. Czy myślałeś o robiieniu danego zamku jesień - zima - takie zestawienie trochę doda ikry