Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: Nowości Sigma

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Endriu1 Zobacz posta
    Ciekaw jestem jak do tej pory sprzedawały się lustrzanki Sigmy?
    Nie ma jakichś wiarygodnych danych ale podejrzewam, że marginalnie. Statystyki o tym milczą - pewnie udział w rynku w granicach błędu.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

Sigma produkuje aparaty tylko ze względów prestiżowych, żeby pokazać, że potrafi i do tego jeszcze jest innowacyjna. Równie dobrze mogłaby nie sprzedać żadnej sztuki - koszty tych puszek i tak są wliczone w ceny obiektywów, jakie Sigma sprzedaje do wszystkich systemów. To taka inwestycja w reklamę - dzięki temu się o tej marce mówi, tym bardziej teraz.
    nowa strona | www.epicure.pl | polub moje zdjęcia | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bendsburg

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez epicure Zobacz posta
    Sigma produkuje aparaty tylko ze względów prestiżowych, żeby pokazać, że potrafi i do tego jeszcze jest innowacyjna. Równie dobrze mogłaby nie sprzedać żadnej sztuki - koszty tych puszek i tak są wliczone w ceny obiektywów, jakie Sigma sprzedaje do wszystkich systemów. To taka inwestycja w reklamę - dzięki temu się o tej marce mówi, tym bardziej teraz.
    To jest dokładnie ten sam segment odbiorców co Mazda z Wanklem. Przy czym dla mnie koncepcja matrycy Foveon w porównaniu do Bayerowskiej zgaduj zgaduli jest o niebo sensowniejsza, trochę lepsze wykonanie i FF i byłby medium format killer.

www.pbase.com/arra
    4500->F717->G3->10D->D70->R1->30D->40D->D300->R1+5D2
    Jeżeli czas to pieniądz, to mogę powiedzieć, że brakuje mi czasu

Dopiero zaczyna Awatar Marcinsxx

Domyślnie

Sample jak dla mnie bardzo dobre, kolory i ostrość na najwyższym poziomie tak jak w SD14 którą posiadałem, szkoda że nie pokazali wyższego ISO, pewnie dlatego że jest podobnie do pozostałych modeli Gdyby iso 800-1600 w Sd14 było na używalnym poziomie pewnie sigma by na dłużej u mnie w torbie zagościła.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów