Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Pokaż wyniki od 51 do 54 z 54

Wątek: Z ciemnej strony mocy na jasną, czyli z N na C

Coś już napisał

Domyślnie

Jak widać pojęcie pancerność ma wiele znaczeń.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Mnie osobiście wkurza banding w 50d.
    Ostatnio edytowane przez mk20 ; 22-05-2011 o 20:46 Powód: Automerged Doublepost

Fotografujący Awatar michael_key
    Miasto
    Stargard

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mk20 Zobacz posta
    Mnie osobiście wkurza banding w 50d.
    Mnie w 50D denerwowała mniejsza ostrość w porównaniu do 40D.
    Poza tym byłem zadowolony na maksa.

Zablokowany
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Matsil Zobacz posta
    No właśnie w 1-ch, a nikon świetny AF daje w aparatach kosztujących tyle co canonowski xxxD.
    Jeden daje kolory inny AF - zależy jak leży

Cytat Zamieszczone przez Goomis Zobacz posta
    @N00bek
    Widzę, że sportu w TV nie oglądasz. Włącz pierwszy lepszy mecz i oszacuj stosunek białych rurek do czarnych
    No i? O czym niby ma świadczyć ta rozpiętość. Przejdę się na byle jaką halę i zobaczę więcej nikonów? Wtedy mam wyciągnąć wnioski: Canon na mecz na otwartym polu, nikon do hali? Oglądam mecze i wiesz mi, że rurek Canonowski nie ma tak wiele. Jedynie, że występuje masowe skupisko.

Niestety, ale ja bardziej miałem na myśli fakt amatorskich lustrzanek. Biorąc lustrzankę serii D40 + jakieś tam tele mam pewno, że AF sobie poradzi. Natomiast tego już mi seria xxxD nie zagwarantuje. Owszem 1-dki, ale przecież idąc po cenie jedynki, to w nikonie dostaniesz D3, które także daje popalić.

Cytat Zamieszczone przez mk20 Zobacz posta
    50 nie jest pancerna ? Pomijam fakt rozkręcania 50D i D300 ale proponuję popytać serwisantów jak wyglądają obie puszki od środka po intensywnym użytkowaniu np. dwuletnim.
    Test niemożliwy do osiągnięcia Oba aparaty by musiały pracować w tych samych warunkach. Z resztą stawiam na to, że oba by były zapiaszczone i przedmuchane Niestety, ale w 50D zaufania jakiegoś nie mam do tej gąbeczki na slocie karty pamięci. W D300 natomiast irytować może odskakujący slot na kartę
    Ostatnio edytowane przez N00bek ; 22-05-2011 o 22:08

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Grand. Zobacz posta
    Myślę że taki przeskok nie ma sensu, mieliście racje. Dziękuję wam za cenne uwagi i rady, jednak nie dołączę na dłużej do waszej wspaniałej społeczności. Wracam przyklejać gumy do korpusów N i psioczyć na serwis w Warszawie

Pozdrawiam
    Skoro tak to profilaktycznie zamykam. :cool:
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456

Uprawnienia umieszczania postów