Jak widać pojęcie pancerność ma wiele znaczeń.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Mnie osobiście wkurza banding w 50d.
Jak widać pojęcie pancerność ma wiele znaczeń.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Mnie osobiście wkurza banding w 50d.
Ostatnio edytowane przez mk20 ; 22-05-2011 o 20:46 Powód: Automerged Doublepost
Jeden daje kolory inny AF - zależy jak leży
No i? O czym niby ma świadczyć ta rozpiętość. Przejdę się na byle jaką halę i zobaczę więcej nikonów? Wtedy mam wyciągnąć wnioski: Canon na mecz na otwartym polu, nikon do hali? Oglądam mecze i wiesz mi, że rurek Canonowski nie ma tak wiele. Jedynie, że występuje masowe skupisko.
Niestety, ale ja bardziej miałem na myśli fakt amatorskich lustrzanek. Biorąc lustrzankę serii D40 + jakieś tam tele mam pewno, że AF sobie poradzi. Natomiast tego już mi seria xxxD nie zagwarantuje. Owszem 1-dki, ale przecież idąc po cenie jedynki, to w nikonie dostaniesz D3, które także daje popalić.
Test niemożliwy do osiągnięciaOba aparaty by musiały pracować w tych samych warunkach. Z resztą stawiam na to, że oba by były zapiaszczone i przedmuchane
Niestety, ale w 50D zaufania jakiegoś nie mam do tej gąbeczki na slocie karty pamięci. W D300 natomiast irytować może odskakujący slot na kartę
![]()
Ostatnio edytowane przez N00bek ; 22-05-2011 o 22:08
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner