chodziło zapewne o dopasowanie sigmy do canona - szkła te znane są z czasem problematycznej współpracy AF z puszkami C. a że w 60D brak mikroregulacji to pozostaje kalibracja w sigmie(wysyłka szkła i puszki do gdańska o ile się nie mylę).
chodziło zapewne o dopasowanie sigmy do canona - szkła te znane są z czasem problematycznej współpracy AF z puszkami C. a że w 60D brak mikroregulacji to pozostaje kalibracja w sigmie(wysyłka szkła i puszki do gdańska o ile się nie mylę).
Z T-shirt'ów to noszę XL, ale ze szkieł to i L wejdzie
Polityka canona jest trochę dziwna, wypuścili model 7d, więc serię xxd trzeba było trochę okroić aby była zauważalna różnica, ale z drugiej strony seria xxxd wyraźnie się rozwija (co jest nieuniknione i zrozumiałe). Taki trochę strzał w stopę mz. Osobiście na dzień dzień dzisiejszy brał bym 600d.Właśnie sprawdziłem, ~ 800 pln. Zależy jakie, kto ma możliwości, dla mnie to nie jest niewielka różnica.60D, bo :- niewielka różnica w cenie
O "wadach" 60d (okrojeniu w stosunku do 50d) napisano powyżej ...
Tymczasem w 600d takiego zjawiska nie zaobserwowałem.
Co do ergonomii/wielkości, grip załatwia sprawę.
Tyle.
Pozdrawiam![]()
Cyfrowo i tradycyjnie.
Chyba kazdy grip ma kolko. Joysticka nie widzialem. Moj ma dodatkowo wyswietlacz podswietlany do regulacji czasu naswietlania ilosci zdjec i co ile sekund/minut ma byc robiona seria... Kapitalna sprawa dla filmow poklatkowych (chociaz jescze nie zrobilem zadnego)
Zepsuty Canon 500D + Grip czekający na upgrade | C17-55 2.8 IS, C75-300 USM, C50mm 1,8 | Nissin Di622 Mark II, 2x YN460 + Phottix Aster | Benro A1980F + B-00+PU-40 M8 | Garść filtrów kolorowych dla Cokin P |
Ja mam cos takiego:
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Nie pamietam marki, ale to chyba Delta jest.. Sprawdze w domu kartonik to dam znac jakby co
Ostatnio edytowane przez flankerp ; 22-07-2011 o 20:41 Powód: Automerged Doublepost
Zepsuty Canon 500D + Grip czekający na upgrade | C17-55 2.8 IS, C75-300 USM, C50mm 1,8 | Nissin Di622 Mark II, 2x YN460 + Phottix Aster | Benro A1980F + B-00+PU-40 M8 | Garść filtrów kolorowych dla Cokin P |
Właśnie sprawdziłem kartonik. Firma nazywa się JENIS i jest z ChinAle Delta to chyba ma dokładnie te same. Jakiś chińczyk pewnie składa i pod różnymi markami sprzedają.