Pokaż wyniki od 81 do 90 z 142

Wątek: canon 60D VS canon 600D

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar Matsil
    Miasto
    Wołomin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nozanu Zobacz posta
    1. Linia xxD miała nieco szybszy AF i z wszystkimi punktami krzyżowymi jak wypada teraz ? (mówi się tylko że ma ten sam AF).
    2. Synchronizacja błysku lini xxd to było 1/250 lini xxxd to 1/200.Czy te różnice zostały utrzymane?
    3. Migawka lini xxd chodziła trochę ciszej zaś xxxd kłapał lustrem w iście dresiarskim stylu.Jakie są tu różnice w tych konkretnych puszkach?
    4. Rozmiary korpusu xxd zostały nieco zmniejszone. Jakie jest wrażenie wielkości po przejściu z xxxd jeśli ten rozmiar korpusu był odpowiedni ,czy nie ma się wrażenia trzymania krowy jak w przypadky np 40d
    I po co tyle pisać, wystarczy wejść w specyfikację sprzętu i wszystko będzie jasne, wychodzi lenistwo i na dodatek jakieś władcze zapędy :
    Poniżej masz jeden i drugi:
    http://www.canon.co.uk/For_Home/Prod...x.aspx?specs=1
    http://www.canon.co.uk/For_Home/Prod...x.aspx?specs=1
    Co do dresiarskiego stylu migawki, ciekawe porównanie, jeżeli chcesz na podstawie dźwięku wybierać puszkę, to gratuluję... . Kup kompakta, tam można sobie wgrywać wypasione dźwięki migawki .
    A co do wielkości, to 60D jest nieznacznie większy od 600-ki, ale jak dla mnie trochę za mały, 50-ka znacznie lepiej leży w ręku - przepraszam, że użyłem tego porównania, bo przecież nie o 50-ce jest temat .
    Najlepiej idź do sklepu, weź w łapy obydwie puszki i będziesz miał porówanie, pytanie co dla kogo jest lepsze w trzymaniu nie znając gabarytów dłoni i osobistych preferencji jest bez sensu. Mi najlepiej w dłoni leży 5D (tu znów przepraszam ), a dłonie mam dość małe - po prostu.
    Ostatnio edytowane przez Matsil ; 14-08-2011 o 21:25
    R6, 5DIII, 24L, 35L, 50L, 85L, 135L, 16-35L, 24-70L, 70-200L, 100-400L, 580x2, 430 i inne graty

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów