Pokaż wyniki od 1 do 10 z 142

Wątek: canon 60D VS canon 600D

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar m_o_b_y
    Miasto
    Wa-wa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Matti21 Zobacz posta
    witam, mam dylemat, który aparacik wybrać. Proszę o jakąś pomoc w celu wybrania jednego z nich, z góry dzięki!
    Prawie wszystko na interesujący Cię temat zostało już powiedziane, ale ja dodam jeszcze jeden (może drugorzędny) aspekt sprawy: dźwięk migawki.
    Na stronie "Canon & Nikon Digital SLR and Lens Reviews at The-Digital-Picture.com" w recenzji 600D zamieszczono nagranie dźwięku migawki aparatów 600D, 60D i 7D.
    Migawka 600D pracuje cichutko, w 60D już o wiele głośniej, a w 7D - to prawie odgłos maszyny do szycia.
    Ten odgłos migawki 600D jest nawet dużo cichszy, niż w przypadku aparatu 450D, z którym się ostatnio pożegnałem.
    W przypadku zdjęć zwierząt, albo typu ukrytej kamery, może to mieć znaczenie.
    Pozdrówka
    m_o_b_y
    --------------------------------------------------------
    Poszedłem w lewo, chociaż mogłem pójść i w prawo.
    Witold Gombrowicz

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez m_o_b_y Zobacz posta
    Migawka 600D pracuje cichutko, w 60D już o wiele głośniej, a w 7D - to prawie odgłos maszyny do szycia.
    Wg mnie, dźwięk migawki w 60D jest miły, albo co najmniej do przyzwyczajenia/przeżycia. Ale co ja tam wiem, użytkuje sobie od trzech dni...

Pełne uzależnienie Awatar m_o_b_y
    Miasto
    Wa-wa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez o rly?? Zobacz posta
    Wg mnie, dźwięk migawki w 60D jest miły, albo co najmniej do przyzwyczajenia/przeżycia. Ale co ja tam wiem, użytkuje sobie od trzech dni...

Dźwięk migawki świeżo nabytego aparatu zawsze brzmi dla szczęśliwego nabywcy jak najpiękniejsza muzyka. :-D
    Pozdrówka
    m_o_b_y
    --------------------------------------------------------
    Poszedłem w lewo, chociaż mogłem pójść i w prawo.
    Witold Gombrowicz

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów