Strona 10 z 17 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 206

Wątek: Dyskusja o zasadach "Szkoła fotografii CB"

Mieszany widok

Uzależniony Awatar nastier
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

od kilku dni lazi mi po glowie - moze byc dac Kubamanowi moderatorstwo w tym dziale? on sam najlepiej bedzie wiedzial jak trzymac porzadek, poza tym zaglada tu chyba najczesciej
    na nic sprzętu kupa, gdy fotograf ****.

fotoblog

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nastier
    od kilku dni lazi mi po glowie - moze byc dac Kubamanowi moderatorstwo w tym dziale?
    hej hej..
    Wypadło by się spytać, czy mam na to czas i ochotę To duża odpowiedzialność. Poza tym boje się, że wtedy naprawdę ktoś będzie mówił, że tu są układy. Ale dzięki za wsparcie

Myślę, że to nie jest temat do publicznej dyskusji.
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Uzależniony Awatar nastier
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman
    hej hej..
    Wypadło by się spytać, czy mam na to czas i ochotę To duża odpowiedzialność. Poza tym boje się, że wtedy naprawdę ktoś będzie mówił, że tu są układy. Ale dzięki za wsparcie

Myślę, że to nie jest temat do publicznej dyskusji.

spokojnie, przeciez niczego sie nie wyumusza na Tobie. to tylko wolna mysl,propozycja :razz:
    na nic sprzętu kupa, gdy fotograf ****.

fotoblog

Uzależniony Awatar -=Festyk=-
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Kiedy jest przewidywany termin 3 lekcji.W harmonogramie napisane jest 2 tydzień stycznia,a dziś właśnie mija termin
    D300s,Nikkor 18-55mm f:3,5-5,6,Tamron 55-200mm f:4,0-5,6,Jupiter 37A 135mm f:3,5,SB-800,Fancier WB1626
    plfoto||Galeria

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

sven się spóźnia ma być dzisiaj wieczorem gotowe.
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Mam propozycję dodatkowego punktu w regulaminie, bo to co się dzieje jest naprawdę wkurzające:
    Posty w dziale "Dyskusje" są ściśle moderowane. Pisząc tam posta wyrażasz automatycznie zgodę na to, że jeśli moderatorzy uznają że nie pasuje do dyskusji o zdjęciu, zostanie usunięty bez zbędnych dyskusji

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

To się rozumie samo przez się. Tnij waść.
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Regulamin poprawiony. A teraz zabawię się w szeryfa

Aha, dorzuciłem jeszcze:
    Nie chodzi również o to, żeby wyrażać swój zachwyt nad zdjęciami. To można zrobić w dziale Galerie, w wątku autora.
    Edit: oops, coś chyba za dużo popsułem Bez paniki, naprawiam

Edit: Już wszystko dobrze. Wygląda na to, że nie można wyciąć pierwszego posta w wątku bez usuwania wątku Zatem musi zostać jak jest.

Edit: Lekcja trzecia wyczyszczona. Zrobię też porządek w #1 i #2, ale potrzebowałbym konsultacji Przy okazji na IRCu.

Uzależniony
    Miasto
    fafa

Domyślnie

ja mam takie pytanie, bo już temat dyskusji jest zbyt zakręcony: co można pisać w postach w wątku dyskusja? z tego co napisano w tym wątku i w regulaminie tego działu to 90% postów nadaje się do wyrzucenia.

z jednej strony: ktoś opisuje swoją technikę, dzieli się*czymś.
    z drugiej strony: zawsze będzie ktoś niezadowolony lub nieusatysfakcjonowany efektem.

i teraz przydała by się konsekwencja: jak przychodzę do galerii na wystawę to nie chodzę jak idiota z lupą i patrzę co koleś zmodyfikował na zdjęciu a co nie. patrzę, kontempluję. jak mam możliwość rozmowy z autorem to nie mówię mu: facet, to tło to dorabiane, kadr kiepski. tylko co w takim razie pisać w ramach dyskusji? z lekcji 1 nie podoba mi się kadrowanie. nie uważam że zdjęcie jest przez to złe, ale coś tam w kwestii zastrzeżeń mam.

i pytanie na koniec: czy to naprawdę jest szkoła?
    bo chyba z pomysłu Kubaman'a to bardziej mi pasowało na gawędzenie przy piwie/kawie i pokazie slajdów... może część osób się nie poczuwa do bycia "wykładowcą" i zbierania za chwilę kąśliwych uwag od innych, druga część nie uważa zdjęcia za na tyle dobre żeby je przedstawiać lub ma jakieś*uwagi. cały czas kuleje założenie co do formy publikacji w wątku dyskusja.

tyle moich uwag. pozdrawiam
    gra i buczy bebop

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

w sumie to niewiem ale jedno wiem napewno tak jak jest nie moze zostac. Moze zrobic troche inaczej (tak jak jest to z innymi lekcjami w sieci) czyli jest lekcja i koniec, kropka.
    Pozszli do domu...

ewentualnie...Jesli ktos ma pytania to wali na PM do autora lekcj i on jesli uzna ze pytanie jest warte (czyt. wnosi cos do lekcji, porusza zagadnienie nieporuszone :-) ) publikacji to je publicznie oglasza i odpowiada na nie...

Strona 10 z 17 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów