Nie bardzo widzę co tu wycinać, przecież ta dyskusja również jest formą nauki.Zamieszczone przez muflon
Myślę, że bardziej doświadczeni z Was mogą być nieco zawiedzeni poruszanymi problemami, może to dla Was sprawy oczywiste? Dla osób rozpoczynających przygodę z fotografią (w tym dla mnie) lekcje są bardzo istotne, wymieniane przez Was uwagi również są potrzebne, prezentujecie różne sposoby patrzenia na fotografię, pozwala to wielu z nas wyrabiać sobie własne opinie.
Np. ostra krytyka bonka zawiera istotne argumenty i stanowi również element lekcjipodobnie wypowiedź bepobaZamieszczone przez bonk
itd. coś wnosi.Zamieszczone przez bebop
Śledzę, to forum od trzech miesięcy i znalazłem wiele bardzo ważnych informacji, takich, których nie ma w książkach czy instrukcjach. Jest to m.in. zasługą kilku zapaleńców, którym chce się tworzyć jakieś "szkoły" czy "bazy wiedzy", dlatego bronię inicjatywy pt. Szkoła Fotografi CB (obojętnie jak będzię się to nazywało) i przypominam, że to jest forum DYSKUSYJNE.
A sceptyków prosżę by nie podcinali skrzydeł tym którzy się w to zaangażowali (tak pojechaliście po Svenie za to niebo, że więcej już nie będzie chciał być wykładowcą).