Jarku, wyłożyłeś świetnie IMHO. A mizerny to ten odzew nie jest, wszak nie ma tam miejsca na dowolną polemikę, więc ludzie sie hamująZamieszczone przez Jarek Jaworski
I do tego święta.
Jarku, wyłożyłeś świetnie IMHO. A mizerny to ten odzew nie jest, wszak nie ma tam miejsca na dowolną polemikę, więc ludzie sie hamująZamieszczone przez Jarek Jaworski
I do tego święta.
słuchaj, nie wiem jak to powiedzieć jaśniej, bo już tracę wenę: my się mamy dowiedzieć od kogoś, kto robi ciekawe/świetne/trudne technicznie/bajerancko obrobione zdjęcia jak to zrobił i dlaczego w taki sposób. Czemu do cholerki chcesz to obrócić w nic nie wartą polemikę, czy zdjęcie jest dobre czy nie i jakie Ty lub X mielibyście cudowne pomysły, aby to zmienić.Zamieszczone przez Nicram
![]()
![]()
Mamy wolną rękę do zdawania pytań, chyba możesz swoją uwagę ubrać w konstruktywne i ciekawe pytanie, wartościowe także dla pozostałych?
Aha i jeszcze jedno - tu nie ma złych przykładów. Howgh!Dbają o to moderatorzy, a my sami je wybieramy. Przecież jeśli Ci nie pasuje to, nie musisz się "uczyć", możesz zgłosić swojego kandydata, spróbować przekonać autora i cierpliwie poczekać.
Odzew mizerny, ale taki miał być. Każdy czyta, uczy się, ale nie komentuje. Nie każdy musi mieć przecież pytania.Zamieszczone przez Kubaman
Zgadzam się 8)Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Czy mógłbyś przenieść post Il fuoco z propozycja do nowego wątku ? Dzięki.
Tomek trafił w sedno.Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Wielu z nas zapoznało się z opracowaniem Jarka Jaworskiego, jest ono tak dobre i pracochłonne, że niewiele pozostaje do komentowania.
Osobiście uważam, że należą się mu podziękowania. Czekamy na ciąg dalszy, bo pomysł jest bardzo dobry.
Pozdrawiam
PrzemoC
Supcio, bardzo sie cieszę. I zapraszam do wątku z propozycjamiZamieszczone przez Przemoc
![]()
Mam propozycję, którą mogliby wykonać administratorzy, o ile oczywiście zechcą- Możeby stworzyć dla "Szkoły Fotografii Canon Board" osobny dział na forum? Każde zdjęcie opisywane byłoby w osobnym temacie, sądzę że łatwiej byloby się połapać, tematy sensownie nazwane, i byłoby wszystko ładnie i czytelnie... Co Wy na to?
spokojnie Adam... jak się rozwinie interes to wtedymoderatorzy na to już wpadli
![]()
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
Juppi![]()
No i sie doczekliśmy, mamy podforum. Teraz tylko bardzo uprzejmie proszę o dużą aktywność i dalsze zgłaszanie swoich propozycji w wątku obok.
dokladnie, teraz pozostaje tylko dodac kilkadziesiat ciekawych lekcji :-) i kilkaset opisow sprzetuZamieszczone przez Kubaman
![]()
Mam nadzieje, ze kilka osob sie przylaczy i to w miare szybko sie bedzie rozwijac...
ps. wszystko przez AGO i Kubaman'a