Tak jest, chamstwo i buractwo wonZamieszczone przez dentharg
, IMHO reszta powinna zostać tak jak jest.
Czasami nadgorliwość jest gorsza niż sr.....ka.
Tak jest, chamstwo i buractwo wonZamieszczone przez dentharg
, IMHO reszta powinna zostać tak jak jest.
Czasami nadgorliwość jest gorsza niż sr.....ka.
Pozdrawiam
PrzemoC
Chyba od tego nie uciekniemy, lepiej chyba dać się wszystkim wypowiedzieć niż ciągle monitorować co mówią.Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Najlepiej zamknąć temat "zasad", przyjąć model istniejący i rozwijać szkołę, o kolejne lekcje.
Wybiegając nieco w przyszłość, ciekawie może wyglądać katalog 20-30 lekcji wraz z pytaniami "uczniów" i opiniami "wizytatorów"w Lekcja nr .. - dyskusja . Może z czasem pojawią się odrobione lekcje na zadany temat, czyli fotki uczniów inspirowane wykładami ? Już czytałem, że ludzie wybierają się z pielgrzymkami pod sosnę :wink: , lub na pokazy lotów ptaków.
Dla moderatorów i aktywistów CB długie i gorące dysputy powinny być powodem do satysfakcji.
Pozdrawiam
PrzemoC
Dysputy tak, ale to zazwyczaj kończy się powstarzaniem starych, znanych sloganów. A potem puszczają komuś nerwy...Zamieszczone przez Przemoc
No i jak puszczą to ciach...Zamieszczone przez Tomasz Golinski
![]()
Pozdrawiam
PrzemoC
W sumie... poniekad akceptacja postow przed pojawieniem sie publicznie to zalatwia - bo niewygodne kawalki zawsze mozna wyedytowac przed zatwierdzeniem :-P
(ale by sie podniosla jatka, ze cenzura i w ogole :-D)
pocieszę Cię - w grudniu wróciły: http://www.morguefile.com/archive/cl....php?lesson=11 :-)Zamieszczone przez dentharg
gra i buczy bebop
Hej Muflon, jestem
sorki, ale sieć mi padła i w każdym momencie może się to jeszcze powtórzyć.
Przeczytałem wszystkie nowe posty w naszym dziale i mam dwojakie odczucia. Po pierwsze zgodziłbym się z bebopem, że zbyt wiele osób sobe pozwala na nieciekawe komentarze i brakuje im należytej klasy. Z drugiej strony po doczytaniu dyskusji odnośnie lekcji svena do końca nabrałem nadzieji, że jednak da się normalnie i rzeczowo dyskutować na temat.
Moja propozycja na teraz jest taka:
1) wątek z lekcją z moderowanymi postami, z bardzo ostrą moderacją - dlatego, że jest to źródło wiedzy, osobista prezentacja i praca autora i nasza wizytówka w sieci.
2) wątek z dyskusją moderowany średnio, to znaczy zostaje nieruszane jeśli tylko opisywana dyskusja jest
a) ściśle na temat
b) bez opinii, które nie wnoszą nic do dyskusji (np. opinia "według mnie przycięćie kadru lepiej wyeksponowało by temat zdjęcia" - jest OK, ale "mnie się to podoba/nie podoba i możecie mi naskoczyć" nie jest OK)
c) bez osobistych wycieczek
P.S> listy gratulacyjne, łapówki i autografyna PM
Nic nie kumamZamieszczone przez Kubaman
A kto bedzie rozsądzał gdzie kończy się lekcja, a zaczyna dyskusja?
No jak to kto? Kuba, jako pomysłodawca regulaminu :-P :-P :-PZamieszczone przez Jurek Plieth
Ja mam jeszcze jedną rzecz, przy której się będę upierał: te zdjęcia będą z definicji fajne, już wystawiane w Galeriach itp. W związku z tym zawsze pojawią się komentarze typu "super, świetne" - IMHO to też powinno być cięte. Na to jest miejsce właśnie w Galeriach.