A co z 10-stronowymi flejmami: analog vs cyfra, ps vs czyste, itp?Zamieszczone przez Przemoc
Chyba od tego nie uciekniemy, lepiej chyba dać się wszystkim wypowiedzieć niż ciągle monitorować co mówią.Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Najlepiej zamknąć temat "zasad", przyjąć model istniejący i rozwijać szkołę, o kolejne lekcje.
Wybiegając nieco w przyszłość, ciekawie może wyglądać katalog 20-30 lekcji wraz z pytaniami "uczniów" i opiniami "wizytatorów"w Lekcja nr .. - dyskusja . Może z czasem pojawią się odrobione lekcje na zadany temat, czyli fotki uczniów inspirowane wykładami ? Już czytałem, że ludzie wybierają się z pielgrzymkami pod sosnę :wink: , lub na pokazy lotów ptaków.
Dla moderatorów i aktywistów CB długie i gorące dysputy powinny być powodem do satysfakcji.
Pozdrawiam
PrzemoC
Dysputy tak, ale to zazwyczaj kończy się powstarzaniem starych, znanych sloganów. A potem puszczają komuś nerwy...Zamieszczone przez Przemoc
W sumie... poniekad akceptacja postow przed pojawieniem sie publicznie to zalatwia - bo niewygodne kawalki zawsze mozna wyedytowac przed zatwierdzeniem :-P
(ale by sie podniosla jatka, ze cenzura i w ogole :-D)
Ja to sie zastanawiam, czy jest tu faktycznie nad czym dyskutowac - tj. w 2 watkach. Jest lekcja, jest opisany sposob, okolicznosci zrobienia zdjecia opis tego co sie chcialo odzwierciedlic, uzyte techniki i akcesoria.
Ktos czyta, wynosi nowa wiedze (lub nie) - ma pytania pisze do autora. Nie jestem przekonany, ze potrzeba jeszcze wielostronicowych debat..
Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy
ja bym to silna reka nazwal. totalitaryzm to jakby byl przymus/zakaz czytaniaZamieszczone przez adamek
![]()
Ważna informacja:
całe podforum Bazy Wiedzy jest aktualnie MODEROWANE. Oznacza to, że po napoisaniu wiadomości lub założeniu nowego wątku, moderator musi zatwierdzić post i dopuścić go do publikacji. Ma to na celu ograniczenie łamania regulaminu podforum, świadomego kształtowania tego działu, eliminacji potrzeby porządkowania wątków pełnych flame'ów, OT itd.
Nie martwcie się, robimy co możemy, aby publikacja była sprawna. Czasami post się nie ukazuje, ponieważ nie został dopuszczony do publikacji. Jeśli masz wątpliwość, pisz PM do mnie - nie zaczynaj wątków w dziale administracyjnym
Tak zupełnie przy okazji powiem może, co niektórzy już sami zauważyli, że hazan popełnił niedawno ryzykowny kroki powierzył moderację działu Baza Wiedzy mnie. Co prawda wszyscy moderatorzy mogą moderować to forum, ale staram się w miarę możliwości oszczędzać im pracy, bo mają jej dosyć gdzie indziej
Tak więc wszelkie skargi i zażalenia i listy gratulacyjne proszę na PM do mnie.
Eee Kubaman... jestes pewien ze taki post w tak starym i rozbudowanym watku bedzie odpowiednio zauwazany?
Znam wiele osob ktore po prostu omijaja watki-tasiemce![]()