Witam.
Nie wiem czy to jest dobre miejsce na takie ogłoszenie, ale gdyby ktokolwiek natknął się na taki sprzęt na wolnym rynku to bardzo proszę o ostrożność. Cały zestaw został wyciągnięty z samochodu zaparkowanego w Kobyłce w nocy z 16-17 sierpnia tuż po powrocie z Częstochowy. Pierwszy raz w życiu zdarzyła mi się taka sytuacja, a poza tym nigdy nie zostawiałem nic tak wartościowego w samochodzie. Tym razem moja czujność została uśpiona i to skutecznie

To mój prywatny sprzęt, który w tym roku służył do nagrywania 32. Warszawskiej Akademickiej Pielgrzymki Metropolitalnej na Jasną Górę. Rok temu rozpocząłem projekt filmowy o tym wydarzeniu. Razem z aparatem i obiektywami zginęły także karty pamięci (2x32GB oraz 16GB) z materiałem z dwóch dni zdjęciowych.

Mam jakąś taką cichą nadzieję, że może chociaż jakimś cudem uda się odzyskać ten materiał filmowy. A sprzęt... no cóż, to tylko rzeczy nabyte, jak wszystko co materialne na tym świecie, kiedyś przeminie.

Podaję numery seryjne - być może ktoś gdzieś coś zobaczy, usłyszy... kto wie...

1. Canon EOS 5D mk II - numer: 2231301742
2. Canon EF 100-400 F4,5-5,6L IS USM numer: 477529
3. Canon EF 50 F1,4 numer: 36007530
4. Canon EF 17-40 F4L numer: 995307
5. Plecak Lowepro Compu Trekker
6. Karty pamięci: 2x 32GB A-Data, 1x 16GB Sandisk

Gdyby ktokolwiek zechciał pomóc w tej sprawie to uprzejmie proszę o kontakt ze mną:
Konrad - 501-763-799

Dziękuję i pozdrawiam.