Pokaż wyniki od 1 do 10 z 366

Wątek: Lista skradzionego sprzętu (2)

Mieszany widok

Domyślnie Zgubiłem obiektyw za 9000 pln...

Przepraszam ale jestem tu nowy i nie bardzo się orientuję czy to dobre miejsce na tego rodzaju temat. Jeśli nie, proszę o wskazówki gzie mogę napisać
    .
    Rzecz w tym, że zgubiłem w Olsztynie lub okolicach obiektyw 70-200L 2,8 IS II. Po prostu masakra, mam doła od kiedy to się stało. To forum jest moją chyba już ostatnią nadzieją na jakiekolwiek znalezienie śladu po moim szkle. Gdyby jakiś życzliwy forumowicz podpowiedział mi czy jest jakaś baza skradzionego/zgubionego sprzętu byłbym również wdzięczny. Liczę również na to, że może ktoś się natknie na mój obiektyw. Dysponuję numerem, dokumentami itd, obiektyw był kupiony w sklepie i prawie nieużywany z filtrem chyba uv hoya. Jeżeli piszę nie w tym miejscu - przepraszam za spam. Liczę na moją ostatnią szansę,

Robert

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lipowa Zobacz posta
    Przepraszam ale jestem tu nowy i nie bardzo się orientuję czy to dobre miejsce na tego rodzaju temat. Jeśli nie, proszę o wskazówki gzie mogę napisać
    Przeniosłem, bo mimo że zgubiłeś a nie ukradli, to jednak tutaj lepiej pasuje.
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Pełne uzależnienie Awatar Goomis
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

.
    Rzecz w tym, że zgubiłem w Olsztynie lub okolicach obiektyw 70-200L 2,8 IS II. Po prostu masakra, mam doła od kiedy to się stało. To forum jest moją chyba już ostatnią nadzieją na jakiekolwiek znalezienie śladu po moim szkle. Gdyby jakiś życzliwy forumowicz podpowiedział mi czy jest jakaś baza skradzionego/zgubionego sprzętu byłbym również wdzięczny. Liczę również na to, że może ktoś się natknie na mój obiektyw. Dysponuję numerem, dokumentami itd, obiektyw był kupiony w sklepie i prawie nieużywany z filtrem chyba uv hoya. Jeżeli piszę nie w tym miejscu - przepraszam za spam. Liczę na moją ostatnią szansę,

Robert
    Pytam naprawdę nie złośliwie lecz z głębokiej ciekawości.
    Jak można zgubić 70-200?
    Poza tym jakieś szczegóły sprawy również mogą być pomocne...
    5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

Pełne uzależnienie Awatar koraf
    Miasto
    Legnica

Domyślnie

.

Robert
    Uważam, że powinieneś podać co najmniej nr obiektywu (i jak nawięcej cech charakterystycznych) gdyż on nadal dla wszystkich (poza Tobą i złodzieja) jest anonimowy.

Domyślnie

Jak można zgubić? Nie mam na to odpowiedzi, sam się zastanawiam jak to się stało. W każdym razie obiektyw już znalazłem, to się nazywa mieć więcej szczęścia niż rozumu Ktoś znalazł i dał ogłoszenie w lokalnym sklepie. Trzeba jednak wierzyć w ludzi. Dziękuję wszystkim za zainteresowanie i życzę takiego samego szczęścia.

Robert

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Ktoś znalazł i dał ogłoszenie w lokalnym sklepie.
    Oby więcej takich "frajerów" (mowa o znalazcy)!
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów