ten sam sprzedawca ergo tez może być kradziony( w co wątpię bo tu jest pudełko)
Daj znać jak potoczy się ta sprawa bo już nie jedno w tych sprawach widziałem i jestem ciekaw czy tobie się poszczęści.
co nie zmienia faktu iż przedmiot powinien wrócić do osoby której go skradziono
osoba która zakupiła go w dobrej wierze i która jak sądzę utraci go może skarżyć na drodze cywilnej tego od kogo kupiła
Witam wszystkich,
Tak to Ja zakupiłem ten obiektyw Canon EF 24-70mm f/2.8L USM (4534436260) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
i odsprzedałem Okazja Canon EF 24-70 f2.8 L USM Gratis UV i wys. (4537589466) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Sprawę niezwłocznie zgłosiłem na Policję!
Rozmawiałem z poszkodowanymi których okradziono 2 lata temu i innymi sympatycznymi, uczciwymi ludźmi którzy chcą pomóc.
Widzę że niektórzy rozumieją przykrą sytuację
a niektórzy wręcz cieszą się z czyjegoś nieszczęścia.
.... nie wiem czy masz taki charakter czy też inne powody Tobą kierują,
dodam tylko żeby Cię bardziej pocieszyć że zostanę bez towaru i pieniędzy, więc tylko się cieszyć, prawda?
Dzięki użytkownikowi Amok obiektyw wróci do właścicieli.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez marekvulkan ; 26-08-2014 o 13:44
Kupiłeś okazyjnie?
Nic mną nie kieruje, może następnym razem sprawdzisz chociaż numer seryjny, wszak Google nie ukrywa pewnych rzeczy, ba raz wrzucone do netu nigdy nie ginie.
Na gorąco było, każdy w pierwszym odruchu pomyślał, iż to Ty zajumałeś. Jest inaczej to bardzo dobrze, oczywiście nie dobrze, że nie masz ani kasy ani towaru. Będąc uczciwą osoba w takim razie sorry ze poczułemś się urażony, ale osobiście nie nawidzę złodziejstwa jak każdy z nas.
|CANON FF|