Pokaż wyniki od 1 do 10 z 366

Wątek: Lista skradzionego sprzętu (2)

Widok wątkowy

Domyślnie SKRADZIONY APARAT CANON 5D MK2 Z DWOMA OBIEKTYWAMI - prośba o pomoc

Witam.
    Tak dość nietypowo, ale jeśli ktoś coś widział/ktoś coś wie, to bardzo prosimy o pomoc!
    Są to "cytaty", stąd taka forma wypowiedzi.

UWAGA !! W WARSZAWIE ZOSTAL SKRADZIONY APARAT CANON 5D MK2 Z DWOMA OBIEKTYWAMI ORAZ 2 LAMPY ...CECHY SZCZEGOLNE APARATU TO PEKNIETY U GORY EKRANIK . OSOBA ODPOWIEDZIALNA ZA KRADZIEZ JEST PAN <usunieto-dane-osobowe>. OSOBA TA UKRADLA TEZ OBIEKTYW DO HASELLBLAD ORAZ APARAT OLIMPUS Z OBIEKTYWAMI O MAC'U ( KOMPUTERZE ) NIE WSPOMNE . PILNIE POSZUKUJEMY SPRZETU JAK ROWNIEZ WYMIENIONEJ OSOBY.JESLI KONTAKTOWAL SIE Z TOBA LUB WIESZ GDZIE PRZEBYWA PROSZE PISZ PRIV. Prosze udostępniajcie tą wiadomość , może uda sie odzyskać choc jeden z wymienionych sprzetow!!!w imieniu poszkodowanych dziękuję za pomoc.

https://www.facebook.com/ZBYLSAUNDMA...nf&pnref=story

Druga część:

Nigdy nie przypuszczałem, że będę pisał post nie o aparatach, a o ludzkiej niegodziwości. Moi kochani mam do Was prośbę. Na przełomie września i pażdziernika wyłudzono ode mnie obiektyw i aparat fotograficzny. O McBooku nie wspomnę. Obiektyw to HCD 28mm f:4,0 do Hasselblada H4D. Jest tego w Polsce niewiele, albo generalnie krąży teraz mój. Mógł być sprzedany, zamieniony albo transakcja wiązana. Aparat to Olympus OM-D z dwoma obiektywami nr V204045BE020 E 270. Od dwóch m-cy proszę o zwrot sprzętu, bez rezulatów. Roześlijcie "wici", gdzie się da. Może ktoś trafi na taki sprzęt. Sprawę zbada oczywiście policja, ale internet, jak mówią, to potęga. Człowiek, który wyłudził ten sprzęt, pracuje moim Olympusem. Przynajmniej reklamuje go na swojej stronie. Prawnik, który zajmuje się sprawą zabronił mi napisać imiennie o kogo chodzi. Mój telefon to 509041987, czynny zawsze.

https://www.facebook.com/permalink.p...nf&pnref=story

Jeśli ktoś miałby jakieś wieści, bardzo prosimy o pomoc!
    Ostatnio edytowane przez fomag ; 15-11-2015 o 13:10

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów