Pokaż wyniki od 1 do 10 z 366

Wątek: Lista skradzionego sprzętu (2)

Mieszany widok

Domyślnie

https://www.facebook.com/events/633322390034542/

HEJ!

Skradziono mi aparat CANON 5d, EOS 30, obiektyw CANON 50mm f/1.8, lampa YONGNUO YN560-II.

Mam nadzieję, ze nie potraktujecie tego spamowo.

Dzisiaj, tj, 7.06.2013 dokonano bardzo zuchwałej i bezczelnej kradzieży całego mojego sprzętu fotograficznego z mojego domu w mojej obecności w biały dzień.
    Była to moja najcenniejsza rzecz, jedyna z materialnych na której mi zależało, jedyna na którą sama ciężko zapracowałam.

Będę powoli dodawać kolejne informacje na wydarzeniu fb, zbieram wszystkie dane do kupy póki co.

*aparat CANON 5d, numer: 1230803172. jako znak szczególny - dodatkowa osłonka na wyświetlacz.
    *aparat CANON EOS 30, z systemem eye control. Kupowany z którejś ręki, więc, niestety, nie mam numeru seryjnego. Mam jedynie informacje, które są na pudełku, jeżeli ktoś wie, czy mogę się przydać, dajcie znać.
    *obiektyw CANON EF 50mm f/1.8 II, numer: 70871716,
    *obiektyw 18-35, nie pamiętam marki, spróbuję odnaleźć w mailach ślady zakupu, będę wiedzieć więcej :/, znak szczególny: w dekielku do obiektywu musiałam nieco zmodyfikować mechanizm trzymający, ponieważ już był wysłużony i spadał - wcisnęłam od środka kawałki kartki czy jakiegoś materiału(bez tego nie trzyma się na obiektywie niemal wcale)
    *lampa YONGNUO YN560-II, numer: YN32765187, z dyfuzorem,
    *torba jakiś noname, czarna z charakterystyczną mocno pomarańczową wyściółką wewnętrzą

Wszystko jest skradzione bez dokumentów, bez pudełek, 5d bez ładowarki.

Będę powoli dorzucać zdjęcia sprzętu, aby łątwiej było go namierzyć.

Będę również niezmiernie wdzięczna za wszelką pomoc w odnalezieniu moich rzeczy. Nie ukrywam, że te rzeczy mają dla mnie ogromną wartość sentymentalną, ponad materialną.

Z góry dzięki za wszelkie udostępnianie....

Kontat do mnie:
    Karolina Płecha
    kplecha@gmail.com
    507088852

obiektyw SOLIGOR 19-35 f/3.5 z filtrem HOYA, znak szczególny: w dekielku do obiektywu musiałam nieco zmodyfikować mechanizm trzymający, ponieważ już był wysłużony i spadał - wcisnęłam od środka kawałki kartki czy jakiegoś materiału(bez tego nie trzyma się na obiektywie niemal wcale)

PRZEWIDZIANA NAGRODA!
    Ostatnio edytowane przez Merde ; 07-06-2013 o 22:28

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów