Strona 22 z 37 PierwszyPierwszy ... 12202122232432 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 211 do 220 z 366

Wątek: Lista skradzionego sprzętu (2)

Bywalec Awatar benicjusz
    Miasto
    Warsaw DC

Domyślnie Odp: Lista skradzionego sprzętu (2)

Cytat Zamieszczone przez tombas Zobacz posta
    żenada,to co napisałes... ciekawe czy rodzina zabitego dziennikarza tez jest tego zdania
    A o co chodzi z tym dziennikarzem i jego rodziną? Bo chyba nie jestem w temacie, mój wpis miał odniesienie do obcinania rąk złodziejom, ma szansę tylko dwa razy ukraść potem nie ma czym.

Jak się poczułeś urażony mogę przytoczyć świadków Jechowy, oni nie dość, że nie kradną, to jeszcze nie piją ani nie palą. Wiem zły przykład nie godzą się na przeszczepy oraz transfuzję.
    |CANON FF|

Początki nałogu Awatar GoomeX
    Miasto
    Poland - Poznań

Co do Islamu i noża to popieram, ba, nóż na kałacha bym zamienił. Dziennikarzyna to tragedia, taka sama jak górnik w kopalni. Każdy kowalem własnego losu, taki zawód wybrał. Jak żołnierz na misję do Iraku leci na 2 lata, dostaje 200.000pln za każdy rok. Jedni napiszą, że to dużo, inni że mało. Ani żołnierz, ani górnik ani tym bardziej 'pismak' mało nie zarabia...

Uzależniony Awatar FOTO-PAN
    Miasto
    Chrząszczyżewoszyce powiat Łękołody

nie ma co się spierać... kradzież jest zła i tyle, sprzedaż potem świadoma czy nie świadoma też nie lepsza bo nakręca złodziejstwo (numery seryjne było widać jak na dłoni) a jeśli zysk jest jedynym celem to nie ma co się dziwić że wyszło jak wyszło... dobre w tym że poszkodowany otrzyma z powrotem obiektyw

Coś już napisał

Sprzęt fotograficzny, to drogie zabawki.Chyba każdy trzyma pudełko, dowód zakupu , nawet nieważną gwarancję , po to , by podczas sprzedaży uwiarygodnić swoją ofertę.
    Szkoda, że biedny marekvulkan nie zwrócił na takie drobiazgi uwagi ( wniosek na podstawie jego oferty z allegro)

Tak przy okazji, gdzie w sieci , poza tym wątkiem, mozna było dowiedzieć się , że obiektyw nr 3240263 był kradziony?

Miasto

wpisujesz w google.pl canon 24-70 3240263 i masz na pierwszym miejscu chyba nie było trudno sprawdzić i znaleźć

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez mysiaty Zobacz posta
    Sprzęt fotograficzny, to drogie zabawki.Chyba każdy trzyma pudełko, dowód zakupu , nawet nieważną gwarancję , po to , by podczas sprzedaży uwiarygodnić swoją ofertę.
    Taak, a z siedzeń w Polonezie Caro nikt nie ściąga folii ochronnej (znam taki jeden przypadek)
    To, co dla ciebie będzie dorobkiem życia i będziesz na to chuchał i dmuchał dla innej osoby może być zwykłym narzędziem pracy i może sobie głowy nie zawracać takimi pierdołami jak pudełko czy nieważna gwarancja...
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Coś już napisał

Cytat Zamieszczone przez FOTO-PAN Zobacz posta
    wpisujesz w google.pl canon 24-70 3240263 i masz na pierwszym miejscu chyba nie było trudno sprawdzić i znaleźć
    Wyskakuje canon-board.info - to wiem.Dla mnie nie stanowiło to problemu, ale w moim pytaniu chodziło o inne strony.

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    Taak, a z siedzeń w Polonezie Caro nikt nie ściąga folii ochronnej (znam taki jeden przypadek)
    To, co dla ciebie będzie dorobkiem życia i będziesz na to chuchał i dmuchał dla innej osoby może być zwykłym narzędziem pracy i może sobie głowy nie zawracać takimi pierdołami jak pudełko czy nieważna gwarancja...

Nie przekonałeś mnie.
    Ty masz tylko goły sprzęt?

Pełne uzależnienie Awatar becekpl
    Miasto
    wawa

tu akurat wyskoczyło ale w 90% znalezienie informacji ze obiektyw jest "gdzieś"zastrzeżony jako kradziony jest niemożliwe
    akurat na allegro w przypadku b. dobrej ceny masz chwile na zastanowienie-kupujesz albo się zastanawiasz ale wtedy juz widzisz na monitorze ze "aukcja zakończona"
    znam to z autopsji
    co do trzymania pudelek, to już kiedyś pisałem-to tylko śmiecie
    żyjemy już w kraju , w którym przeciętnego kowalskiego stać wydać raz na jakiś czas parę tysi za używany sprzęt foto
    i nie trzeba mieć do tego pudelka,paragonu,oświadczania notarialnego ani trzech świadków
    ale ze amatorów na "pudelka nie brakuje" to wystawiane sa tez same pudelka
    w końcu są rożne zboczenia,kiedyś sie pokoje dekorowało opakowaniami po fajach czy puszkami piwa dis mozna pudelkami po obiektywach

Miasto

hehehehe ja mam pół szafy pudełek od body i obiektywów możne wystawie na allegro jak są chętni

Pełne uzależnienie Awatar becekpl
    Miasto
    wawa
    Ostatnio edytowane przez becekpl ; 26-08-2014 o 18:25

Strona 22 z 37 PierwszyPierwszy ... 12202122232432 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów