Jak to jest daleko od Aszchabadu? Okolice Merv? Pozdrawiam! Smacznej czorby! Plovu masz juz pewnie dość?Zamieszczone przez kazper
Jak to jest daleko od Aszchabadu? Okolice Merv? Pozdrawiam! Smacznej czorby! Plovu masz juz pewnie dość?Zamieszczone przez kazper
Z tego co kojarze bo na zwiedzanie będę miał czas jak będę wracał to Merv jest blisko Mary. Ja do Mary przyleciałem samolotem z Aszchbadu. A Mary to około 100 km do miejsca gdzie stoi wiernia.Zamieszczone przez b'Art
Co do potraw to nie wiem co to czorby bo zełaga tu jest między narodowa (USA, Rosja, Filipiny,Turcja i autochtony) więc kuchnia jest uniwesalna i chyba raz jadłem plovu i :-x wystarczy, a co to czorby to jeszcze nie wiem.
Ale wróćmy do spraw fofo... Jest jakiś końpakt Olimpusa ale mam jakieś problemy z AF.
A oto co popełniłem....
Ostatnio edytowane przez kazper ; 29-12-2005 o 05:11
Witam ponownie.
Poczytałe trochę i w ramach walki z nudą skleiłem zapomocą taśmy dwa obiektywy że tak powiem głowami. Zrezygnowałem a mikroskopu i oto co wyszło. To wszystko jest sól kamiennna z gł. około 3390-3416m.
Z tym jeszcze poczekam bo chodzą słuchy o jakiś nowych folderach itp. więc nie będę się wychylał z "finansowaniem z własnych środków". Ale dzięki za pomysł.Napisał pszczoł:
A to trzeba szefowi wytlumaczyc, ze fotki beda do celow dokumentacyjnych, do publikacji naukowych (ew. naukawych ), i ze sprawe niezwykle kosztownego sprzetu foto finansujesz z wlasnych srodkow.
Z tym, ze ja zakladalem, ze cyfre i tak juz masz, wiec nie poniesiesz zadnych dodatkowych nakladow, a w oczach szefa wypadniesz jako 'dobry' pracownik ;-)Zamieszczone przez kazper
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000
Bardzo słuszna uwaga. Jak wrócę i tak muszę biuro odwiedzić więc zarzucę temat. Bardzo dziękuję za podpowiedź.Zamieszczone przez Pszczola