Cytat Zamieszczone przez BeatX Zobacz posta
nie ma opcji, zeby ktos ci napisal w jednym poscie jak dobrze naswietlic zdjecie.
Poza tym takich wątków, jak już wspomniano wyżej, na CB jest jakieś 999, albo i więcej ;-).
Nie żeby przemawiała przeze mnie jakaś irytacja, to nie to. Raczej załamanie... Naprawdę czasem zastanawiam się czy w dzisiejszych czasach umiejętność elementarnego dążenia do podstawowej wiedzy aż tak zanikła? Kurcze, kiedyś nie było internetu, nawet o książki było ciężko, a jednak człowiek próbował. Dziś? Zero zaangażowania... Każdy oczekuje że wszystko zostanie mu podane pod nos, zero własnej inicjatywy, zwłaszcza że wątkotwórca pyta o absolutnie najbardziej podstawowe rzeczy w tej dziedzinie :-). Bardziej elementarnym pytaniem byłoby chyba "jak włączyć aparat". I wcale nie dam sobie dłoni obciąć że kiedyś doczekamy tutaj takiego pytania ;-)))
Ufff... wygadałem się trochę ;-))). Poirytowanych moimi wypocinami przepraszam...
Oczywiście przepraszam też pytającego, nie chodziło mi o "dogryzienie". Raczej o pobudzenie aktywności ;-)