Pokaż wyniki od 1 do 10 z 26

Wątek: Spust migawki eos 50d

Mieszany widok

Początki nałogu
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie Odp: Spust migawki eos 50d

Cytat Zamieszczone przez grsi Zobacz posta
    ... ważne aby alkochol czyszczący nie zostawiał nie zostawiał żadnych śladów...
    Problem w tym, że sam alkohol może i nie zostawia śladów, ale już brud, który wymywa po drodze ślady takowe zostawia.

Początki nałogu Awatar kurczeblade
    Miasto
    Wrocław

1 litro kontakt IPA plus koszt około 25zł

Przelać łyżką przez baterie i będzie działać jak nowy, robiłem to kilka razy, bardzo skuteczne, po takim przemyciu spust działa jak nowy.

Generalnie słyszałem że często w serwisach tak robią, a później często biorą pieniążki za wymianę spustu migawki, albo naprawę 250zł

... i niech mi ktoś nie mówi że można zawszę poprosić stary spust migawki na dowód - bo takich pewnie mają w zapasie, żeby wcisnąć pokazać.

Jak się ręce nie telepią i jest zdolność manualna to przelewać i się nie bać - polecam dużą łyżkę stołową ...

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez Naprawiacz Zobacz posta
    Problem w tym, że sam alkohol może i nie zostawia śladów, ale już brud, który wymywa po drodze ślady takowe zostawia.

Nic takiego się nie dzieje...

Dopiero zaczyna Awatar grsi
    Miasto
    szczecin

Cytat Zamieszczone przez Naprawiacz Zobacz posta
    dlatego ja tą czynność powtórzyłem 3x w odstępie około 2 minut też tak pomyślałem spust jak do tej pory działa elegancko i bez problemu

Uprawnienia umieszczania postów