Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: Spust migawki eos 50d

Dopiero zaczyna Awatar grsi
    Miasto
    szczecin

Domyślnie Odp: Spust migawki eos 50d

Cytat Zamieszczone przez Naprawiacz Zobacz posta
    Problem w tym, że sam alkohol może i nie zostawia śladów, ale już brud, który wymywa po drodze ślady takowe zostawia.
    dlatego ja tą czynność powtórzyłem 3x w odstępie około 2 minut też tak pomyślałem spust jak do tej pory działa elegancko i bez problemu

teraz moja kolej na walkę z spustem migawki, alkohol propylowy został użyty i nic
    czy ktoś się podoił naprawy za pomocą tego filmiku Canon EOS 30D 40D 50D Shutter Button Repair - YouTube

Pełne uzależnienie

Cytat Zamieszczone przez bajker83 Zobacz posta
    teraz moja kolej na walkę z spustem migawki, alkohol propylowy został użyty i nic
    czy ktoś się podoił naprawy za pomocą tego filmiku Canon EOS 30D 40D 50D Shutter Button Repair - YouTube
    To zależy czy masz zdolności manualne, bo jak nie, to się nie bierz za to. Trudne jakoś specjalnie to nie jest, ale wystarczy, że urwiesz taśmę od wyświetlacza i .................
    Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

jestem na etapie kupna 2 puszki, wiec chyba zaryzykuje, życzcie powodzenia

Dopiero zaczyna Awatar fotom
    Miasto
    prawie kraków

Cytat Zamieszczone przez bajker83 Zobacz posta
    czy ktoś się podoił naprawy za pomocą tego filmiku
    Ja się "podoiłem" . Udało się bez problemów. Wskazówka: narysuj sobie na kartce rzuty aparatu z wszystkich stron i odkładaj na rysunku śrubki w odpowiednich miejscach. Żeby potem nie było: "gdzie ta śrubka szła?" :smile:
    A jak Cię czas nie goni, to kup na eBaju nowy spust, groszowa sprawa.
    Życzę powodzenia.
    Ostatnio edytowane przez fotom ; 20-02-2013 o 13:51
    Aparat jak kobieta - zanim go poznasz zmieniasz na nowszy model. fotograf ślubny Kraków

Naprawione małe problemu z "gdzie ta śrubka szła?" ale spust jak nowy, bez wymiany

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów