Witam
czy ktoś korzystał z serwisu na Armii Ludowej. Mam do czyszczenia 2 puszki a o Żytniej krążą legendy
ew proszę o radę gdzie w Warszawie wyczyścić body
Witam
czy ktoś korzystał z serwisu na Armii Ludowej. Mam do czyszczenia 2 puszki a o Żytniej krążą legendy
ew proszę o radę gdzie w Warszawie wyczyścić body
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Dokladnie tak - zrobią to za darmo. Zapłacisz jedynie za transport i to w jedną stronę![]()
Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII
Tzn.?
Mnie najbardziej ciekawi usługa:
# sprawdzanie frontfocusa i backfocusa
Sprawdzają czy front i backfocusy działają poprawnie?
Co do serwisu na Armii Ludowej 12 to ja tam czyściłem z syfu matrycę.
Usługa w 20 minut na miejscu.
Prosiłem również o wyczyszczenie wizjera/matówki z paprochów. Chyba ogólnie przedmuchali puszkę.
Matryca wyczyszczona MZ OK, choć coś tam DELIKUTAŚNIE zostało.
Paprochy w wizjerze/na matówce pojawiły się z powrotem po kilku dniach, może mam nieszczelną puchę??
Ogólnie polecam.
Korzystałem z ich usług w styczniu czyściłem tam Nikona D300 z wymianą oprogramowania zapłaciłem 50zł bardzo profesjonalna obsługa.Czyścił mi sprzęt tam taki starszy Pan w okularkach , pogadaliśmy sobie o sprzęcie widać że jest profesjonalistą, wyszyścili mi szystko matryce matówke wizjer za 50zł![]()
Lukasz piszesz o Armii Ludowej? czy cyfrowe?
A swoją drogą za czyszczenie chcą na Armii Ludowej 30- 50 zł a na Żytniej coś około 180?
Dwie puszki i zostaje parę groszy
Na Żytniej czyszczenie matrycy 63zł.