Ostatnio edytowane przez janmar ; 25-07-2011 o 15:04 Powód: Regulamin pkt 9.[300kb] Zasady wstawiania zdjęć.
ogólnie super... może też kiedyś trafię na takie mgielne warunki w Tatrach![]()
Canon 855D + 8-200mm f4
1 mogłaby być szerzej, 2 spoko. 4 skadrowałbym inaczej ale pomysł fajny, 5 powala i jest najlepsza.
zakupy sprzętu
Mastal 23 - oblałeś mi serce miodemDzięki za opinie, bo już myślałem, że moje zdjęcia nie wywołują najmniejszych emocji, a tu jednak znalazł się ktos, kto docenił...
![]()
U mnie też wywołują emocje, ale pewnie dlatgo, że czuję górskie klimaty.
Morze chmur w dole i wystające szczyty, albo przelewającą się przez przełęcz chmurę zdarzyło mi się widzeć na żywo i fotografować... widok na żywca potrafi zamurować człowieka, zdjęcie jest potem tylko przypomnieniem tego uczucia.
Podobają mi się też fotki z Kościeliskiej. Jak dla mnie najbardziej klimatyczne. Wczesna pora, słońce wstało, cisza i spokój, jedni wyruszają na szarlotkę w kozaczkach i gustownej kurteczce, a pośród nich są tacy, którzy za parę godzin znajdą się w innym świecie, 1000 metrów wyżej, gdzie nie wiadomo jaka będzie pogoda, ile lodu, ile śniegu, jaki wiatr... czy będzie się można delektować widokami, czy trzeba będzie walczyć.
SPROCKET
80D | C10-22 | C15-85 | C24 stm | C60 macro | C70-300 is II| 3 x CPL Marumi
Moja wycieczkowa galeria
Ja uważam, że 4 jest najlepsza ze wszystkich. Fajny pomysł, klimat i kompozycja. Naprawdę bardzo dobre zdjęcie.
Miło mi to słyszeć, że #4 ci się podoba wg mnie też jest najfajniejszym zdjęciem w tym poscie. Eloi wcześniej pisał o perspektywie na zdjęciu #5, ale to właśnie zdjęcie #4 przedstawia prawdziwą perspektywę, która stoi przed ludźmi wyłaniającymi się z gęstych chmur, nie zdającymi sobie sprawy jakie widoki będą mieli przyjemność ujrzeć w niedługim czasie...
Zdjęcie 4. - fajny pomysł.
Zdjęcie 6. - bardzo fajne światła.
jak na razie to bez rewelacji.
1 i 2 - warunki rewelacyjne, ale chyba jednak nie do końca się udało zrobić dobre zdjęcia.
4. fajny pomysł - ja chyba próbowałbym inaczej kadrować
5. zupełnie nie wiem o co tu chodzi - do skasowania
6. coś tu mi nie gra. niby fajne swiatło. ale mi nie leży.
7. najlepsze ze wszystkich. podoba się.
pokaż coś więcej ;-)
golek
Dziś rano ,Właściciel forum CB podjął decyzję o zwiększeniu limitu rozmiaru wstawianych zdjęć z 150 kb do 300kb.Jest zmiana w Regulaminie forum pkt 9.Wynikała ona z troski o wyglad zdjęć na forum jak i opinii i postulatów użytkowników.
W poście #11 kolega skczajnik wstawił zdjecie przekraczające 600 kb.Zmieniłem na link.Wysłałem informację.Dałem bezpunktowe ostrzeżenie i: ............zadumałem się![]()