Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Zrób fotki dla Fuji za szansę wygrania x100

Mieszany widok

Uzależniony Awatar AMMarshall
    Miasto
    Skierniewice, Łomża, Białystok, Brno

Domyślnie

No nie narzekajcie, przecież mogli jeszcze zażądać wysłania kilku SMSów po 4,92 zł z VAT.

!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    ... a przecież przyjmują te zdjęcia bezpłatnie!!
    Ostatnio edytowane przez AMMarshall ; 07-05-2011 o 14:36 Powód: Automerged Doublepost
    Adam Marczak Marshall
    Moje fotki na CB: Człowiek/Portret | Galeria ogólna

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez AMMarshall Zobacz posta
    No nie narzekajcie, przecież mogli jeszcze zażądać wysłania kilku SMSów po 4,92 zł z VAT.

!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    ... a przecież przyjmują te zdjęcia bezpłatnie!!
    Czytałeś regulamin? Jakie tam cztery coś tam z VAT -em?:-D Jak przez nieuwagę wygrasz konkurs to musisz organizatorowi wpłacić 10% wartości nagrody. Nie wiem jak teraz ale kiedyś za udział w nobliwych konkursach zagranicznych należało wpłacić jakąś tam i to niemałą opłatę. Wiesz zagraniczne jury nie będzie siedzieć nad zdjęciami przy herbacie i pączkach. Te 10% martwi mnie bo chcę wydziergać jakiś konkurs fotograficzny z nagrodą w postaci aparatu fotograficznego a to już komplikuje nieco sprawę. Zakładam, że Fuji wie co robi a na pewno postępuje zgodnie z literą prawa a regulamin był pewnie sprawdzony kilka razy przez odpowiednią kancelarię adwokacką.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Bywalec Awatar 4kwiatek
    Miasto
    T-miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Czytałeś regulamin? Jakie tam cztery coś tam z VAT -em?:-D Jak przez nieuwagę wygrasz konkurs to musisz organizatorowi wpłacić 10% wartości nagrody. Nie wiem jak teraz ale kiedyś za udział w nobliwych konkursach zagranicznych należało wpłacić jakąś tam i to niemałą opłatę. Wiesz zagraniczne jury nie będzie siedzieć nad zdjęciami przy herbacie i pączkach. Te 10% martwi mnie bo chcę wydziergać jakiś konkurs fotograficzny z nagrodą w postaci aparatu fotograficznego a to już komplikuje nieco sprawę. Zakładam, że Fuji wie co robi a na pewno postępuje zgodnie z literą prawa a regulamin był pewnie sprawdzony kilka razy przez odpowiednią kancelarię adwokacką.
    A przypadkiem nie chodzi zryczałtowany podatek od wygranej w wysokości 10% ?

Pozdrawiam...

Uprawnienia umieszczania postów