Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Filtry do lamp studyjnych.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

A tak w temacie filtrów do lamp, znalazłam taki zestaw Quantuuma - korzystaliście z czegoś takiego? Dodatkowo dołączają plaster miodu, opłaca się to brać?

Coś już napisał

Domyślnie

Zależy co chcesz z tym robić ? Jeśli będziesz używał to opłaca się bo dają całkiem fajny efekt, łatwo da się zamontować i nie jest to droga sprawa ale jeśli ma leżeć to zdecydowanie się nie opłaca

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kelpie Zobacz posta
    A tak w temacie filtrów do lamp, znalazłam taki zestaw Quantuuma - korzystaliście z czegoś takiego? Dodatkowo dołączają plaster miodu, opłaca się to brać?
    Opłaca się, wtedy ciekawie prezentuje się lampa jako scenografia do zdjęć Często używam jako kontre, oświetlenie włosów, z gridem lub bez. Filtrów mniej używam, ale to raczej z racji tego że bardzo rzadko stosuję kolorowe światło z lamp. Mam 2 takie komplety i nie żałuję

Początki nałogu Awatar grzegorzki
    Miasto
    Cavan / Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Przemek Lipski Zobacz posta
    Ale o co chodzi z tym podstawowym zestawem? Trzeba taki mieć, takie zestawy sprzedają, czy taki widziałeś u kogoś?
    Czacha pyta to opowiadam, ze widzialem i nabylem jako zestaw tylko cos takiego. Innych zestawow nie spotkalem (co nie znaczy ze nie ma). Zaden zestaw, ani zaden filtr nie jest obowiazkowy. Z filtrow w miare popularny jest Full CTO, inne stosowane sa rzadko.
    6D - EF 24-70/2.8L USM + EF 50/1.8 II + EF 70-300/4-5.6 IS USM + EF 85/1.8 USM - 580EX II + YN565EX + YN568EX- YN-622C - Bowens 500R kit + akcesoria
    Nie mnie się wtrącać biskupom w robotę.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów