Upewnij się, czy masz naładowane baterie.
nowa strona | www.epicure.pl | polub moje zdjęcia | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu
Zastanawiam się nad kupnem lampy YN 460-II mam King'i
Czy ktoś posiada taki zestaw i ma jakieś problemy z komunikacją itp.?
Z mojej strony bardzo odradzam... syndrom strzelania na max mocy niestety jest prawdziwy mimo aktualizowania i próbowania różnych firmware używanie pixel kingów kosztowało mnie już palnik w 590EXII uszkodził się poprzez częste odpały na max mocy... aktualnie po aktualizacji na 1030 soft ze strony najnowszy - jest tragedia inaczej niż na full power nie potrafią odpalać... ostrzegam innych przed zakupem tego shitu, i pozazdrościć tym którym trafiły się dobre egzemplarzeczas przetestować yong nuo
manualne od 5 lat działają wybornie ! apropo pixel king mimo wielu maili wysłanych na adres producenta nie odpowiada ma użytkowników w głębokim poważaniu - oby tak dale przestrzegam na przyszłość.
Najwyraźniej masz uszkodzony sprzęt. To się serwisuje a nie narzeka.
Otoz to uzywam kingow w ilosci trzech odbiornikow i nadajnika. Zdarzaja sie problemy ale jak sie potem okazuje winne byly wyczerpane baterie. Przypadek odpalania na pelnej mocy mialem tylko raz. Okazalo sie ze nadajnik nie byl docisniety na stopce. Mala poprawka i odzyskalem pelne sterowanie nad lampami...
Wysyłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk 2
witam
Jaka jest najnowsza wersja oprogramowania do Pixel King 1031 czy 1030 .
Ta 1031 jest chyba dedykowana do konkretnego modelu jeśli sie nie mylę.
Pozdrawiam Wojtek
Myśl i oceniaj sprawiedliwie....
Canon 50 D/ 15-85/3.5-5.6......50/1.8 STM...Tamron 70-300VC USD i trochę różnych dodatków,które czasem się przydają.
Mam dziwny problem z Kingami, mianowicie na takim 24-70 naświetlają poprawnie na szerokich kątach, ale już od ok. 40mm w górę niedoświetlają stale o jakieś 2 EV. Przy czym mówimy tu o ogniskowej obiektywu, nie zoomie lampy - ten ostatni nie ma na zjawisko żadnego wpływu. Body 5D3, lampa 580EXII. Spotkaliście się z czymś podobnym?
Body, stałki, zoomik
Zawsze tak masz czy po prostu się zdarza ?
Najlepszą metodą do zainspirowania odkrywczych myśli, jest zaklejenie koperty.