Witam, i proszę szanownych kolegów na namiar sklepu lub firmy która ma ten flex na stanie od ręki w rozsądnych pieniądzach (może ktoś posiada do odsprzedaży) .
Fototech-serwis nie ma, na aledrogo też nie ma, a ja potrzebuję na już.
Dzięki za pomoc.
Witam, i proszę szanownych kolegów na namiar sklepu lub firmy która ma ten flex na stanie od ręki w rozsądnych pieniądzach (może ktoś posiada do odsprzedaży) .
Fototech-serwis nie ma, na aledrogo też nie ma, a ja potrzebuję na już.
Dzięki za pomoc.
SMENAZENITPRAKTICA(1 rok nikon)CANONCANON DIGITAL x2
O coś przegapiłem ;-)
"Nie wiesz i pytasz - wstydzisz się raz;
Nie wiesz i nie pytasz - wstydzisz się całe życie"
50D; SIGMA 17-50 f/2.8; TAMRON 70-200 f/2.8; Peleng 8mm / E-400; ZD17,5-45; ZD40-150
tylko... czy to jest ważne??? "Galeria - zapraszam."
Spoko, ja sporo na ebay zakupów robię, i jak do teraz bez wpadki (odpukać)
Pozdrówka!
50D; SIGMA 17-50 f/2.8; TAMRON 70-200 f/2.8; Peleng 8mm / E-400; ZD17,5-45; ZD40-150
Tak ale to Hong Kong, kiedyś przesyłka szła do mnie 26 dni a ja generalnie nie mam tyle czasu.
Pozdrawiam.
Witam, kupiłem flex w FOTOTECH 48zł z przesyłką, wymiana to bajka-dzięki koledze nillu za fotoinstrukcję http://canon-board.info/showthread.php?t=75243- ja nie odkręcałem styku bagnetu i nie demontowałem tubusu bo to zbędne czynności. Wystarczy mała gwiazdka do śrubek i pensetka do tasiemek. Wszystko hula,a przy okazji można go dokładnie przedmuchać.