Pokaż wyniki od 21 do 30 z 43

Wątek: Do fotoreporterów stawki w portalach-opinia

Widok wątkowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czacha Zobacz posta
    Kolekcjoner, problem lezy dokladnie w tym, ze amator-hobbysta nie zrozumie zawodowca

amator nawet niech by robił najcudowniejsze,mistrzowskie kadry na swiecie ale ich niesprzedawał niezrozumie tego bo nie utrzymuje się z fotografii,
    to tak na marginesie...

ja nienarzekam na stawki(bo już niema na co narzekac)
    wątek jest od duzej rozbieżnosci w cenie miedzy portalem informacyjnym a prasą...jesli ktoś niedoczytał...

chodzi o ceny w portalach i gazetach skąd taka różnica w cenie...
    czym portal rózni się od gazety ,co sprawia ze traktowany jest gorzej a raczej dlaczego mimo wysokich stawek za reklamy ,wiekszych niż w gazetach portale roszczą sobie prawo do kupowania zdjęc 20 razy taniej?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez pgfoto Zobacz posta
    amator nawet niechby robił najcudowniejsze,mistrzowskie kadry na swiecie ale ich nisprzedawał nizrozumie tego bo nie utrzymuje się z fotografii,
    to tak na marginesie...

ja nie narzekam na stawki (bo już niema na co narzekac)
    wątek jest od duzej rozbieżnosci w cenie miedzy portalem informacyjnym a prasą...jesli ktoś niedoczytał...

chodzi o ceny w portalach i gazetach skąd taka różnica w cenie...
    czym portal rózni się od gazety , co sprawia ze traktowany jest gorzej a raczej dlaczego mimo wysokich stawek za reklamy , wiekszych niż w gazetach portale roszczą sobie prawo do kupowania zdjęc 20 razy taniej ?
    popr..a
    Ostatnio edytowane przez pgfoto ; 06-05-2011 o 11:12 Powód: Automerged Doublepost
    EF-S 18-55, Tamron 28-75 SP AF XR Di f/2.8L ,Canon 70-200 f/4 L ,
    speedlight 580 EX II,eos 50e,sigma 28-80 3.5-5.6,sherpa 600R,Hama NiMH 2500 i 2600+Hama Delta Bravo...
    Moja strona http://gocalfoto.bho.pl/

Uprawnienia umieszczania postów