Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Wątek: Ostatnio ktoś tu szukał 50d...

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez greg1981 Zobacz posta
    No zgadza się - ja nawet byłem w banku i robiłem symulację oprocentowania i wyszło mi, że aparat wydzedłby mi ponad 10 tysi. No ale z drugiej strony cóż z tego, że mamy w sieciach handlowych 30x0% jak nigdzie w całej Polsce nie znajdziemy 5dmarkII - nie ma i nie wiadomo kiedy będzie - obecnie firmy internetowe posiuadają "piątkę" z niemiec i jakieś tam stare zapasy. Może ktoś wie gdzie w jakiej sieci jest 5dII, lub ma kogoś znajomego i wie kiedy pojawią się nowe dostawy. Canon milczy.
    zajrzyj na komis do fotoaparaciki.pl tam przed chwilią znowu była 50-ka (cena 2900...) i włąsnie chyba piątka.
    70D, C. EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM, C. EF 50mm f/1,8 STM, C. 100mm 2.8L Macro IS USM, C. EF 70-200mm f/4 L IS USM, C. Speedlite 430EX II, Velbon sherpa 600R, Marumi Super DHG

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez greg1981 Zobacz posta
    nigdzie w całej Polsce nie znajdziemy 5dmarkII - nie ma i nie wiadomo kiedy będzie - obecnie firmy internetowe posiuadają "piątkę" z niemiec i jakieś tam stare zapasy. Może ktoś wie gdzie w jakiej sieci jest 5dII, lub ma kogoś znajomego i wie kiedy pojawią się nowe dostawy. Canon milczy.
    1. "piątka" z Niemiec to sprzęt niczym nie różniący się od tego, który otrzymasz z Canon Polska, którego robota ogranicza się do włożenia do pudła instrukcji PL i naklejenia dwu centymetrowej nalepeczki z adresem dystrybutora. To by było tyle "korzyści"
    2. Body to nie bułki, stara dostawa sprzed miesiąca nie straciła daty przydatności do spożycia
    3. Problemy sieciówki mają bo biorą w dużej mierze z Canon Polska, którego dystrybucja sprzętu foto niemal nie istnieje... wolą kopiarki

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Świecie

Domyślnie

W euro-agd są w magazynie z dostawą w 24 h
    7 999 zł
    10 rat x 799,90 zł
    Dostawa od: 4,95 zł
    http://www.euro.com.pl/lustrzanki/ca...-ii-body.bhtml
    S1 IS, 5DII + BG-E6, C24-105/4 L, C70-300/4-5.6 IS USM, C50/1.4, C28/1.8, Metz 58 AF1, LowePro Nova 190, LowePro FASTPACK 250

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów