Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 53

Wątek: matówka w 5d

Uzależniony
    Miasto
    3miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darekp
    no to jest nas dwóch, wypada po niecałe 15 usd za przesyłke, wyslij mi maila na dom:maupa:acx.pl to sie bedziemy organizowac
    pozdrawiam
    darek
    ....trzech!

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Diego
    Nie tak dowolnie, sa tylko 3 specjalnie zaprojektowane dla 5d w tym standardowa
    Do tego w CFach zmieniasz ustawienie, żeby aparat nie mylił się w ekspozycji..
    Jarek

Pełne uzależnienie Awatar piast9
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

mam brata nikonowca i on nie wyobraża sobie matówki bez linijek, więc chyba w codziennej pracy to nie przeszkadza, ja chcę kupić Ee-S i też się zastanawiam czy ze szkłami EF nie bedzie problemu
    A jakie miały by być problemy?
    650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piast9
    A jakie miały by być problemy?
    np. problem z działaniem AF-a

Pełne uzależnienie Awatar piast9
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

np. problem z działaniem AF-a
    Co ma piernik do wiatraka?
    650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piast9
    Co ma piernik do wiatraka?

a wiesz co sie w głowach canonludów urodziło, moze maja wizje zeby jak najmniej uzywać manualnych szkieł?, może doszli do wniosku ze ta puszka jest dla ludzi co to tylko L-ki bedą kupować ( poniekąd tak jest - 50 1,8 to masakra z tą puszką), dlatego dopytuje, moze nie bedę pierwszy który kupi tę matówkę?

Uzależniony
    Miasto
    3miasto

Domyślnie

A może spróbowac namówić któregoś z naszych rodzimych handlowców? - sądząc po cenach sprzętu który sprzedają - zaopatrują się w atrakcyjnych miejscach i biorą mniej!Na te matówki - jest już 4 chętnych :-)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hekselman
    A może spróbowac namówić któregoś z naszych rodzimych handlowców? - sądząc po cenach sprzętu który sprzedają - zaopatrują się w atrakcyjnych miejscach i biorą mniej!Na te matówki - jest już 4 chętnych :-)

można spróbować :neutral:

Domyślnie

A ja mam pytanie czy ktos by sie podlaczyl do zakupu matowki do 5D z klinem, takiej jak ta: http://www.brightscreen.com/news.htm
    Na tej stronie kosztuje teraz 159$ + dostawa. Ja bym bral dwie. Ktos jeszcze chcialby?
    "Czarny pudel na sniegu sie sprawdza"

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Dobra, jakbyście ściagali z BHphoto matówki architektoniczne do 5D, to dajcie znać. Też się będę pisał na zakup.
    Jarek

Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów