-
wrażenia na szybko:
- dotykowy ekran pod wodą nieużywalny
- szczelny do 5m, schodziłem do ok 10 - żyje , ma się dobrze 
- po tygodniu codziennego, intensywnego użytkowania wygląda niemal jak nowy - żeby doprowadzić go do takiego stanu jak z testu optycznych musiałbym go chyba ciągnąć za sobą na sznurku 
- jeśli masz zamiar nurkować w oceanie, na rafach zdecydowanie bierz wakacyjne kolory. znajomemu wyślizgnął się z kieszeni srebrny - nie do znalezienia. Mi się wywinął z nadgarstka - widoczny z kilometra
, mam błękitny.
- bateria raczej lipa, nie wiem na ile wystarcza zdjęć ale filmowania w pełnej rozdzielczości przy max rozjaśnionym ekranie wystarcza na ok jedną godzinę. doskwierał brak zapasowej...
- no i co najważniejsze: jakość filmów powalająca! szybkość łapania ostrości, kolory, płynnośc, ostrość - niesamowite... Pierwszy mój wyjazd na którym zrobiłem więcej klipów niż zdjęć 
- jakośc zdjęc w mojej ocenie lepsza od poprzednich zabawek jakie miałem, czyli LX3, TZ10. Brak tej Panasonikowej "kaszki".
Jeśli szukasz malutkiego, zgrabnego aparaciku mogącego z powodzeniem zastąpić kamerę video, którego możesz zabrać ze sobą niemal wszędzie - i do koszuli pod marynarkę i pod wodę na plaży - bierz śmiało, gwarantuję, że nie pożałujesz
Uprawnienia umieszczania postów