Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: problem Canon 40D

Bywalec Awatar BRS
    Miasto
    Gród Kraka

Domyślnie

jakis komunikat na gornym wyswietlaczu?
    gdy bateria jest w srodku to mozesz wlaczac i wylaczac i za kazdym razem
    sie to dzieje?
    Zapraszam do oddania glosu na najlepsze zdjecie 2012 roku, bo kilka jest ciekawych
    http://www.canon-board.info/konkursy...oll-596-a.html

Pełne uzależnienie Awatar xxkomarxx
    Miasto
    Rzeszów, Tarnobrzeg, Sandomierz

Domyślnie

No to czekamy na info od autora.

Coś już napisał
    Miasto
    bieszczady

Domyślnie

czasami aparaty potrzebują czułości, trzeba je uważnie rozebrać, złożyć i okazuje się, że nic im nie dolegało ja miałem coś podobnego z 20D, tyle, że po kilku zdjęciach zaczynał mrygać symbol baterii i trzeba było wyjąć i włożyć baterię spowrotem. rozebrałem więc aparat, kompletnie, (przy okazji wymieniłem jeden z kondensatorów ( a tak dla zasady, bo może powodował zwarcie złożyłem i ożył.

Pełne uzależnienie Awatar Goomis
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piotrko Zobacz posta
    czasami aparaty potrzebują czułości, trzeba je uważnie rozebrać, złożyć i okazuje się, że nic im nie dolegało ja miałem coś podobnego z 20D, tyle, że po kilku zdjęciach zaczynał mrygać symbol baterii i trzeba było wyjąć i włożyć baterię spowrotem. rozebrałem więc aparat, kompletnie, (przy okazji wymieniłem jeden z kondensatorów ( a tak dla zasady, bo może powodował zwarcie złożyłem i ożył.
    No tak dobra rada dla przeciętnego użytkownika aparatu: "Weź śrubokręt i rozkręc swój sprzęt na części pierwsze" Mhmmm
    5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

Coś już napisał
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piotrko Zobacz posta
    No pomysł całkiem ciekawy. Pierwsze słyszę, że kondensatory wymienia się dla zasady...........

Bywalec Awatar BRS
    Miasto
    Gród Kraka

Domyślnie

i dalej cisza....
    boje sie ze nie tylko aparat mial problem, komputer tez ;p
    Zapraszam do oddania glosu na najlepsze zdjecie 2012 roku, bo kilka jest ciekawych
    http://www.canon-board.info/konkursy...oll-596-a.html

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów