"polishcamerastyle.com"?![]()
Niedziela, Praskie Zoo. Kilkanaście Alf z kitami, kilka nikonów i ze 3-4 Canony.
Tak się zastanawiam do czego zmierza ten wątek????![]()
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Oczywiście, że do zamknięcia.
Chodziło mi o to, ze w Zakopanem mamy duży przekrój polskiego społeczeństwa, i to(marki sprzętów) coś mówi o tym, czym foci statystyczny Kowalski.
To tylko ciekawosta terenowa, nie żadna teza.
Czy to że widziałeś jednego canona to oznacza że w Zakopanym był tylko jeden canon??
Kiedyś na Zawracie widziałem dwa canony, mój był trzeci, kolega miał czwarty. Czy to oznacza że w Tatrach przeważały canony???
Czy jak jest niebo w pełni zachmurzone i słońca nie widać to oznacza że słońca nie ma?
Czy jak zamknę oczy i nic nie widzę to oznacza że świat znika, zgodnie z twierdzeniami jednego filozofa?
o fotografii im więcej wiem tym mniej wiem a efekty coraz gorsze
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Czy ja wiem czy w Zakopanem to jest "duży przekrój polskiego społeczeństwa"?
To jest raczej próbka ludzi spędzających długi weekend majowy w Zakopanem a nie żadne społeczeństwo.