Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Sprowadzony sprzęt z USA - jak z GWARANCJĄ w Polsce??

ryzzownick
    Guest

Domyślnie Sprowadzony sprzęt z USA - jak z GWARANCJĄ w Polsce??

Witam!
    Tak jak w temacie chciałem sie dowowiedzieć czy spowadzany sprzęt z USA będzie miał gwarancje w naszym kraju. I czy będzie uznawana? Sprzęt będzie kupiony w USA i przez znajomego przywieziony do Polski.

Pozdrawiam i czekam na wasze posty...

Pełne uzależnienie Awatar Pszczola
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Obstawiam odpowiedz na NIE.
    EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000

Domyślnie

nie ma bo juz sie dowiadywałem a szkoda bo canon to canon w koncu i niewazne gdzie kupuje naprawic powinni wszedzie

Uzależniony

Domyślnie

Canon ma inna polityke cenowa na USA a inna na Europe, zreszta wiekszosc firm tak ma. Brak gwarancji po sprowadzeniu do Europy ma na celu ukrocenie szarego importu...
    Czarna puszka i gruszka... www.andee.nwz.pl

Początki nałogu Awatar oszołom
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Ja też mam sprzęt sprowadzony z USA. Sprowadzony sprzęt nie ma gwarancji w polsce - dzwoniłem do Canon Polska. Mam nadzieję , że nie będzie z nim żadnych problemów. Na razie spisuje się super !
    Eos 1D Mark IV + maleńka szklarnia elek oraz jeden Zeiss:-D

Początki nałogu Awatar Coronado
    Miasto
    SoCal

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ryzzownick
    Witam!
    Tak jak w temacie chciałem sie dowowiedzieć czy spowadzany sprzęt z USA będzie miał gwarancje w naszym kraju. I czy będzie uznawana? Sprzęt będzie kupiony w USA i przez znajomego przywieziony do Polski.
    Na kazdej karcie gwarancyjnej sprzetu kupionego w USA pisze wielkimi literami, ze jest ona wazna tylko w USA i Kanadzie. Jak kupujesz u TIPa sprzet z USA to lepiej u takiego, ktory Ciebie potem na lodzie nie zostawi w razie problemow.

Pozdrawiam
    Coronado

Moja galeria: MyLightscapes.com
    Chcesz zarabiać na swoich zdjęciach? Jest na to świetny sposób: zajrzyj tutaj lub tutaj.

Początki nałogu Awatar Przemoc
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Coronado
    .......... Jak kupujesz u TIPa sprzet z USA to lepiej u takiego, ktory Ciebie potem na lodzie nie zostawi w razie problemow.
    Dokładanie tak, kiedyś kupiłem palmtopa (Dell) w techmarket.pl , popsuł się jeszcze w czasie gwarancji, wysłałem do nich (do Wrocławia) i po trzech dniach odesłali mi nowego. Dlatego uważam, że najważniejszy jest wybór odpowiedniego sprzedawcy, czasem warto zapłacić kilka procent więcej niż później szukać w polu dostawcy.
    Pozdrawiam

PrzemoC

Uprawnienia umieszczania postów