Witam.

Mam z tą lampką pewien problem, otóż pewnego dnia błyskałem sobie nią normalnie z poziomu sanek (wcześniej przez dłuuugi czas nie było żadnych problemów) i tegoż dnia zacząłem mieć dziwne podejrzenia co do jej sprawności... Otóż zdarzało się, że np. na 30 błysków, lampka nie błysła raz lub dwa razy mimo palącej się czerwonej lampki gotowości. Wyłączałem wtedy lampkę i od razu włączałem i problem ustępował. Przynajmniej tak mi się wydawało... Niestety zaczęło się to dziać coraz częściej i z tego co pamiętam problem pojawił się tego dnia rano, a wieczorem nasilił się na tyle, że na 30 prób, lampa błysnęła może raz lub dwa. Teraz nie błyska prawie w ogóle... raz na jakiś czas (naprawdę rzadko) błyśnie normalnym błyskiem i tyle. Lampka gotowości się pali normalnie, baterie sprawne, podczas ładowania słychać charakterystyczny pisk. Lampka nie upadła, nie zalało jej, nic z tych rzeczy. "Samo z siebie".

Spotkał się już ktoś z podobnym problemem ? Co może być przyczyną ? Jest sens w ogóle oddawać do serwisu ? Lampka nie jest droga, aczkolwiek jeśli koszt naprawy może wynieść 150-200zł, to lepiej dołożyć drugie tyle i kupić następną...

Pozdrawiam