lux modelek, kupy kasy,
publikacji calej masy,
nagrod, pochwal co nie miara
co publike strasznie jara
Wesolych Swiat!
lux modelek, kupy kasy,
publikacji calej masy,
nagrod, pochwal co nie miara
co publike strasznie jara
Wesolych Swiat!
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
Światła, światła dużo dobrego światła...
no i .... Wesołych Świąt
Bartek
cieszy mnie fakt, że mam dwie cegły bezbateryjne... to na wypadek gdyby się spełniły inne życzenia a nie konkretnie toZamieszczone przez Silent Planet
ja życzę udanych kadrów, nieprzepalonych świateł i nie zalanych cieni, akuratnych kolorków i stabilizacji w rękach. niech Was ten "klik" zawsze cieszy.
gra i buczy bebop
No to ja to Wam wszyskim życzę tego, czego sami sobie byście życzyli ...
... ale że Wam nie wypada, wiec ja Wam tego życzę
MORIS![]()
Zamieszczone przez Silent Planet
Silent, wymiataszpowininen sie gdzies jeszcze Janick GERS szwendac, kopiac go po nogach,
jeszcze raz Merri Krismas !
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
ciężko dodać coś oryginalnego zeby czegoś nie pokrecić po wielu piwach
Wszystkiego Dobrego więc.....![]()
Canon 30D
Wesołych świąt i dobrej zabawy w sylwestra i małego kaca w nowy rok.
Wypijcie zdrowie za mnie bo ja w pracy a tu prohibicja.
kurcze tak chciałem napisać coś po turkmeńsku ale oni nie mają takiego czegoś jak "wesołych świąt w repertuarze", coż pech.
Wszystkiego najlepszego. Niech wam(nam) sprzęt kadrów nie zaćmi. I światła dobrego.
Jako że to mój pierwszy post tutaj, więc witam wszytkich miło i by uniknąć niedomówień oznajmiam że należę do obozu opozycji (żółtej).
Będę tu od czasu do czasu wtrącął swe trzy grosze :wink: