Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Dość skromny budżet z wizją rozmnożenia

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez igor58 Zobacz posta
    Ciekawe, który model Aplhy mialeś?
    Myślisz, że "białaski" rozwiążą automatycznie wszystkie Tw. problemy?
    Miałem a200, więc bez rewelacji, ale bardzo dużo nauczyłem się na tym sprzęcie, za co jestem mu wdzięczny.

Jeżeli chodzi o tele to jednak wolę uzbierać na L'kę czy to /4 czy /2.8, oczywiście że wolę tą drugą propozycję, ale nie zawsze jest tak jak się chce.

Co do drugiego wyświetlacza, w alfie tego nie miałem ale słyszałem, że to bardzo przydatne i nie wymaga świecenia dużym, bo mam podane wszystkie najważniejsze parametry na górze. Z drugiej strony dobrze by mieć jakieś lepsze szkło, ale czy body rzędu 1000d albo 450d da mi dobry obrazek? Podejrzewam, że i tak lepszy niż w poprzednim lustrze

A i jeszcze co do gripu. Mam duże ręce a jak teraz schodzimy do serii xxxd to będzie niezbędny bo inaczej ciężko będzie mi trzymać taki mały aparat.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez absurd Zobacz posta
    A i jeszcze co do gripu. Mam duże ręce a jak teraz schodzimy do serii xxxd to będzie niezbędny bo inaczej ciężko będzie mi trzymać taki mały aparat.
    ja mam łapy jak chłop małorolny i jakoś nie widzę problemu nawet z serią xxxD trzymanie zależy od obiektywu i z kitem albo 17-85 to raczej nie widzę problemu przy 70-200/2.8 pewnie to może grać jakąś rolę ale używałem go z 350D bez gripa i też nie widziałem problemów
    Jestem szumofobem
    S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
    Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień

Uprawnienia umieszczania postów