Tak tak jesteśmy bardzo ciekawi![]()
... dla wtajemniczonych tylko w kuluarach gdzie bursztynowy plyn leje sie wodospadami a pomysly na uzdrowienie branzy jak i polepszenia wlasnej pozycji obradzaja jak porzeczki latem![]()
Wpisz w wyszukiwarkę google: "pozycja google" a wyświetlą się serwisy, które pokazują pozycję. Wpisuje się fraze/y i adres strony. Niestety niektóre serwisy nie działają ale można troszkę poszukac.
Ja moja stronę mam na pierwszym miejscu w mojej miejscowości więc nie muszę dużo wertowacJednak miejscowośc jest na tyle cienka, że akurat z netu mam stosunkowo mało zleceń, nie licząc baardzo wielu zdjęc legitymacyjnych
No chyba, że portfolio cienkie...
Najwięcej ślubniaków i tak jest z polecenia itp. Mam wrażenie, że znaczna częśc szukających przez internet potrzebuje czegoś bardzo taniego. Nie od dziś wiadomo, że: na allegro taniej, na rapidshare za darmo, na torrentach też, itd. :wink:
Ostatnio edytowane przez magart ; 19-05-2011 o 22:27
EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
www.magaczewski.blogspot.com
www.fotogaleria.magaczewski.pl
Zanim coś zapodam na Forum muszę sprawdzić dwie rzeczy a na odpowiedzi w wątku raczej nie liczę dlatego wykonam „telefon do przyjaciela”![]()
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Nie wiem od czego to zależy, ale te same strony czasem działają, a czasem nie. Dlatego używam kilku stron zamiennie. Np. ta strona, którą wczoraj wieczorem sprawdzałem pozycję teraz nie działa. Inna sprawa, że pozycja w googlach zmienia się co kilka tygodni, tak więc nie ma sensu monitorowac tego codziennie.
Oczywiście jeśli na kilka fraz otrzymasz identyczny wynik to jest to nieprawdziwa informacja.
EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
www.magaczewski.blogspot.com
www.fotogaleria.magaczewski.pl
Już nie mówiąc o tym, że pozycja wyświetlanej strony zależy od miejsca skąd piszesz, co przeglądasz najczęściej itp. itd...
http://www.youtube.com/watch?v=B8ofW...layer_embedded
google - Dawid Miarka / profil > odwiedź stronę domową :P.