Strona 18 z 22 PierwszyPierwszy ... 81617181920 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 171 do 180 z 215

Wątek: Gorszy rok dla ślubokrętów ?

Domyślnie

Tak tak jesteśmy bardzo ciekawi

Bywalec Awatar darnok
    Miasto
    Jelenia Góra

Domyślnie

... dla wtajemniczonych tylko w kuluarach gdzie bursztynowy plyn leje sie wodospadami a pomysly na uzdrowienie branzy jak i polepszenia wlasnej pozycji obradzaja jak porzeczki latem

Początki nałogu
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sławek Zobacz posta
    A czy istnieje inny sposób sprawdzenia gdzie znajduje się strona www niż ręczne wertowanie każdej strony wyświetlonej przez google. Czy można gdzieś na przykład wpisać naszą stronkę i zobaczyć że obecnie to jest np. na 44 pozycji ?.
    Wpisz w wyszukiwarkę google: "pozycja google" a wyświetlą się serwisy, które pokazują pozycję. Wpisuje się fraze/y i adres strony. Niestety niektóre serwisy nie działają ale można troszkę poszukac.
    Ja moja stronę mam na pierwszym miejscu w mojej miejscowości więc nie muszę dużo wertowac Jednak miejscowośc jest na tyle cienka, że akurat z netu mam stosunkowo mało zleceń, nie licząc baardzo wielu zdjęc legitymacyjnych No chyba, że portfolio cienkie...
    Najwięcej ślubniaków i tak jest z polecenia itp. Mam wrażenie, że znaczna częśc szukających przez internet potrzebuje czegoś bardzo taniego. Nie od dziś wiadomo, że: na allegro taniej, na rapidshare za darmo, na torrentach też, itd. :wink:
    Ostatnio edytowane przez magart ; 19-05-2011 o 22:27
    EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
    www.magaczewski.blogspot.com
    www.fotogaleria.magaczewski.pl

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Zanim coś zapodam na Forum muszę sprawdzić dwie rzeczy a na odpowiedzi w wątku raczej nie liczę dlatego wykonam „telefon do przyjaciela”
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Uzależniony Awatar Sławek
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez magart Zobacz posta
    Wpisz w wyszukiwarkę google: "pozycja google" a wyświetlą się serwisy, które pokazują pozycję. Wpisuje się fraze/y i adres strony. Niestety niektóre serwisy nie działają ale można troszkę poszukac.
    Ja moja stronę mam na pierwszym miejscu w mojej miejscowości więc nie muszę dużo wertowac Jednak miejscowośc jest na tyle cienka, że akurat z netu mam stosunkowo mało zleceń, nie licząc baardzo wielu zdjęc legitymacyjnych No chyba, że portfolio cienkie...
    Najwięcej ślubniaków i tak jest z polecenia itp. Mam wrażenie, że znaczna częśc szukających przez internet potrzebuje czegoś bardzo taniego. Nie od dziś wiadomo, że: na allegro taniej, na rapidshare za darmo, na torrentach też, itd. :wink:
    Albo nie działają, albo podają nie prawdziwą pozycje.

Początki nałogu
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sławek Zobacz posta
    Albo nie działają, albo podają nie prawdziwą pozycje.
    Nie wiem od czego to zależy, ale te same strony czasem działają, a czasem nie. Dlatego używam kilku stron zamiennie. Np. ta strona, którą wczoraj wieczorem sprawdzałem pozycję teraz nie działa. Inna sprawa, że pozycja w googlach zmienia się co kilka tygodni, tak więc nie ma sensu monitorowac tego codziennie.
    Oczywiście jeśli na kilka fraz otrzymasz identyczny wynik to jest to nieprawdziwa informacja.
    EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
    www.magaczewski.blogspot.com
    www.fotogaleria.magaczewski.pl

Początki nałogu
    Miasto
    gdynia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez magart Zobacz posta
    N Inna sprawa, że pozycja w googlach zmienia się co kilka tygodni, tak więc nie ma sensu monitorowac tego codziennie.
    Od jakiegoś czasu google aktualizuje wyniki na bieżąco. Czasem pozycje zmieniają się w ciągu dnia kilka razy. Dobrze wypozycjonowana czołówka ma na ogół stabilne pozycje, ale tak już od drugiej strony wyników wyniki zmieniają się cały czas.

Domyślnie

Już nie mówiąc o tym, że pozycja wyświetlanej strony zależy od miejsca skąd piszesz, co przeglądasz najczęściej itp. itd...

http://www.youtube.com/watch?v=B8ofW...layer_embedded
    google - Dawid Miarka / profil > odwiedź stronę domową :P.

Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kanghoy Zobacz posta
    Już nie mówiąc o tym, że pozycja wyświetlanej strony zależy od miejsca skąd piszesz, co przeglądasz najczęściej itp. itd...

http://www.youtube.com/watch?v=B8ofW...layer_embedded
    Oczywiście !!!
    Google po prostu "pomaga" znaleźć często szukaną stronę. Więc jeśli ktoś często szuka własnej strony to na jego komputerze będzie ona wyżej. Pomaga wyczyszczenie ciasteczek.

Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pjakusz Zobacz posta
    Prosty, skuteczny i darmowy jest "Free Monitor for Google".
    Powiedz gdzie pokazuje pozycje mojej strony. Bo widzę dziesięć najwyższych wyszukań ale dalej nie wiem na której pozycji moja stronka.

Strona 18 z 22 PierwszyPierwszy ... 81617181920 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów