Pokaż wyniki od 1 do 10 z 215

Wątek: Gorszy rok dla ślubokrętów ?

Mieszany widok

Uzależniony Awatar Sławek
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MM-architekci Zobacz posta
    ...
    Mysli ze teraz , w dobie takiej ilosci osob da sie jeszcze swoje wlasny rozpoznawalny styl wypracowac ?
    "Dziś każdy, kto pisze, rzeźbi czy maluje, ma oczy utkwione w warsztacie sąsiada".
    Gilbert Cesbron

Ta sentencja ma z pięćdziesiąt lat, a jednak trochę ciekawych "rzeczy" powstało przez ten czas.
    Mnie na ten przykład udało się wypracować pewien styl, problem w tym że beznadziejny.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sławek Zobacz posta
    "Dziś każdy, kto pisze, rzeźbi czy maluje, ma oczy utkwione w warsztacie sąsiada".
    Gilbert Cesbron

Ta sentencja ma z pięćdziesiąt lat, a jednak trochę ciekawych "rzeczy" powstało przez ten czas.
    Mnie na ten przykład udało się wypracować pewien styl, problem w tym że beznadziejny.

Michal a ile na styl , twoj teoretycznie , mialy wplyw warsztaty i ile w tym twojego wlasnie stylu ? Grom osob pronuje nasladowac. Nie wiem czy to zle czy nie , w sumie chyba nie , czasem to nasladowanie jest z przypadku i sposob obrobki jest podobny po prostu. W temacie obrabiania jak dla mnie krazy sie caly czas wokol tego samego jednak. Nie da sie bog wie jak wymiksowac kolorow itp. Fakt ze pare osob kojarze ktore ma ustalony sposob obrobki i sie go w sumie trzyma , ale to nie wynika chyba do konca wlasnego stylu jako czegos oryginalnego ale raczej systematycznosci i przyzwyczajenie do obrazka ktory ogladamy.
    no comment...

Uprawnienia umieszczania postów