Pokaż wyniki od 1 do 10 z 215

Wątek: Gorszy rok dla ślubokrętów ?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Merauder
    Miasto
    Myslovitz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Goomis Zobacz posta
    A tam LV. Nad głowę i kilka zdjęc w różnym ułożeniu. LV jak nie masz gibanego LCD dużo nie pomoże.

Ja mam zwykłe, ale wymieniam na reportera bo jak słyszę, jak się moje dwie śliczne 5DII o siebie obijają to za każdym razem aż mnie serce kuje... :-P Poza tym jakoś noszenie drugiego body na skos na zwykłym pasku mi nie leży a tylko zwieszone na ramieniu co chwilę poprawiam bo się boję, że mi spadnie...
    Tylko, że reportera pojadę do Towersa przestrzelac osobiście bo nigdy do czynienia nie miałem. Towers mówi, że używa drugi sezon z zawieszonym Dsem i jest ok. więc 5DII z gripem też będzie dobrze.

Ale to moja opinia, sądzę, że dużo ludzi używa obu body na standardowych paskach i im to pasuje.
    No ja kupiłem na ostatnich targach foto, Reporter miał fajne stoisko i cierpliwą obsługę z atrapami aparatów. Przymierzyłem, zakupiłem i w domu parę razy sprawdziłem. Na pierwszy rzut oka wygląda to idealnie, dwa body pod ręką . 4 czerwca mam ślub, a więc sprawdzę w boju.

michal_sokolowski, co do obróbki to się zgodzę i z moimi raczkami w tej dziedzinie mam poważne plany odnośnie nauki.
    Ostatnio edytowane przez Merauder ; 17-05-2011 o 08:44
    7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|

Uprawnienia umieszczania postów