o dzieki fajne narzedzie ;]
o dzieki fajne narzedzie ;]
no comment...
tylko na os-a ni ma :/
no comment...
... dla wtajemniczonych tylko w kuluarach gdzie bursztynowy plyn leje sie wodospadami a pomysly na uzdrowienie branzy jak i polepszenia wlasnej pozycji obradzaja jak porzeczki latem![]()
Już nie mówiąc o tym, że pozycja wyświetlanej strony zależy od miejsca skąd piszesz, co przeglądasz najczęściej itp. itd...
http://www.youtube.com/watch?v=B8ofW...layer_embedded
google - Dawid Miarka / profil > odwiedź stronę domową :P.
EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
www.magaczewski.blogspot.com
www.fotogaleria.magaczewski.pl
@magart tylko, że tego się nie da zrobić niezależnie. Jak jakiś automat będzie ci wyszukiwał twoją stronę będąc w Zimbabwe, to dla Ciebie to nie są żadne miarodajne efekty.
google - Dawid Miarka / profil > odwiedź stronę domową :P.
Wystarczy nie zaznaczać spersonalizowanych ustawień i wszystko jest OK. To, co pokazuje mi SERP jest dokładnie tym samym wynikiem który wychodzi z Free Monitor for Google. I moje wyszukiwania nie mają z tym nic wspólnego, jeśli sam sobie nie przesunę jakiegoś wyniku do góry to google samo tego nie robi.
Można siąść na inny komputer użyć innej przeglądarki lub zadzwonić do kumpla żeby sprawdził. O to mi bardziej chodziło. Chyba, że ktoś mierzy bardziej globalnie.
EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
www.magaczewski.blogspot.com
www.fotogaleria.magaczewski.pl