Witam.. mineło troche czasu mam mozliwosc nabyc tego szkła .. tylko nie wiem jaka kwote mozna zaoferowac za niego .. wizualnie jest dosc zmeczony natomiast mechanicznie ponoc bez problemu .. orientuje sie ktos ile mozna dzis za taki sprzed dac?
Witam.. mineło troche czasu mam mozliwosc nabyc tego szkła .. tylko nie wiem jaka kwote mozna zaoferowac za niego .. wizualnie jest dosc zmeczony natomiast mechanicznie ponoc bez problemu .. orientuje sie ktos ile mozna dzis za taki sprzed dac?
Canon 50d + tamron 28-75 mm f/2.8 + Canon 50mm 1.8 + Canon 70-210 f4 + Canon Speedlite 430EX II
problem bedzie z czesciami,w razie awarii
Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!
No wlasnie licze sie z tym... ale nie wiem ile zaoferowac...
Canon 50d + tamron 28-75 mm f/2.8 + Canon 50mm 1.8 + Canon 70-210 f4 + Canon Speedlite 430EX II
Jak wizualnie zajeżdżony to znaczy że w magazynie nie leżał -ergo, był używany intensywnie czyli może podobnie wyglądać w środku, a w razie padu jak wyżej kolega pisał z częściami kicha. Moim zdaniem szkoda zachodu.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Myslisz ze jak poprosze o zdjecia to cos bedzie wiadomo? Koles ktory to sprzedaje ze mechanika jest git..
A co innego ma powiedzieć.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Wlasnie chyba wiecej nie dam... na eBay takie sztuki chodza po 600-700€..tylko wiadomo w lepszym stanie..