Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: Testy CHIPa: HP Photosmart 945 najwyzsza jakość !!!

Mieszany widok

Początki nałogu

Domyślnie

Chip juz dawno zszedl na psy, a wiarygodnosc testow jest zero. Przyklad - w tescie sa dwa modele, roznica miedzy nimi to np. dodatkowy kawalek plastiku i jeden dostaje wydajnosc
    100 a drugi 80 ?!!! Cos jak Canon 350D jest gorszy pod wzgledem jakosci zdjeci od Canon 350D bez pudelka ( cholera, moze i jest :-). Pewno roznica miedzy egzemplarzami moze byc, ale co to za dziadoskie testy sa, skoro na takiej podstwie wydaje sie oceny ?

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fotos
    Chip juz dawno zszedl na psy, a wiarygodnosc testow jest zero. Przyklad - w tescie sa dwa modele, roznica miedzy nimi to np. dodatkowy kawalek plastiku i jeden dostaje wydajnosc
    100 a drugi 80 ?!!! Cos jak Canon 350D jest gorszy pod wzgledem jakosci zdjeci od Canon 350D bez pudelka ( cholera, moze i jest :-). Pewno roznica miedzy egzemplarzami moze byc, ale co to za dziadoskie testy sa, skoro na takiej podstwie wydaje sie oceny ?
    Dlatego w mojej firmie przy ustalaniu zakresu prenumeraty usunąłem Chipa z listy. Ta gazeta ma poziom tabloidu co najwyżej. Wiem, że oni zarabiają niezłe pieniądze, lecz testy i opisy są bardzo słabe.

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

CHIP już od dawna przestał uprawiać benchmarking. Teraz uprawiają benchmarketing.
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Uprawnienia umieszczania postów