No ktos kto robil ten test, to chyba mial poczucie humoru
![]()
No ktos kto robil ten test, to chyba mial poczucie humoru
![]()
EOS 300D + dotatki + Digital Ixus
"Zawsze nadchodzi godzina w historii, kiedy ten, który ośmieli się powiedzieć,
że dwa i dwa to cztery, jest karany śmiercią. (Albert Camus)
pamiętam jak robili test joystików to sypali do nich piasek czy jakiś popiół - też ciekawe
A co w tym dziwnego... mnostwo graczy pali przy graniu bo sie nerwujaZamieszczone przez satriani
, szczegolnie w kafejkach gdy rodzice nie widza
, wiec popiolowi sie nie dziwie
.
Ja mam jeszcze w szafie nieuzywanego HP 945 i moge z czystym sumieniem powiedziec, ze jakosc fotek jak na kompakt jest po prostu super, rewelacja.Zamieszczone przez plluszak
Za to inne parametry: predkosc, opoznienie migawki, pradozernosc, sa tragiczne.
Chip juz dawno zszedl na psy, a wiarygodnosc testow jest zero. Przyklad - w tescie sa dwa modele, roznica miedzy nimi to np. dodatkowy kawalek plastiku i jeden dostaje wydajnosc
100 a drugi 80 ?!!! Cos jak Canon 350D jest gorszy pod wzgledem jakosci zdjeci od Canon 350D bez pudelka ( cholera, moze i jest :-). Pewno roznica miedzy egzemplarzami moze byc, ale co to za dziadoskie testy sa, skoro na takiej podstwie wydaje sie oceny ?
Jesli piszesz ze nieuzywany to skad podajesz opinie o jakosci, predkosci itp? Zeby to sprawdzic to musiales go uzyc czyli nie jest nieuzywany?Zamieszczone przez pn_
(wiem, czepiam sie)
CHIP już od dawna przestał uprawiać benchmarking. Teraz uprawiają benchmarketing.
Oj, Boze, czepiasz sie. Obecnie nieuzywany, kurzy sie w szafie, poniewaz moja zona ma teraz Canona (malutki kompakt, kobiety takie lubia :-) ), a ja swojego pstrykona (DSLR). Ale robilem nim fotki dwa lata i bylem bardzo zadowolony z jakosci.Zamieszczone przez Vitez
Chociaz jak teraz je porownuje z tymi z lustrzanki, to dopiero widac roznice.
PS. Mialem od razu dodac, ze teraz nieuzywany, ale ten cholerny przycisk "edytuj" nadal nie dziala od ostatnich uaktualnien.
U wszystkich (chyba? to znaczy nikt poza toba nie zglaszal) dziala tylko u ciebie nie.Zamieszczone przez pn_
Jesli:
- wyczysciles cache przegladarki
- wyczysciles tymczasowe pliki internetowe
- sprawdziles czy firewall ci czegos nie blokuje (a dokladniej Javascriptu bo teraz Edit sie w takim fajnym okienku otwiera)
I nadal nie dziala to znaczy ze... mozliwosc uzywania przycisku Edit zalezy od wieku forumowicza![]()