Chip'a się ogląda nie czyta!!!Zamieszczone przez plluszak
Oficjalnie Ci nikt nie napisze dlaczego, ale historyjki jakie się słyszy o nich to poprostu skandal, co potwierdza ww artykuł/test.
No i co za kilka tygodni go skasują jak mój komentarz odnośnie Adobe PhotoshopAlbum 1.0 krytykujący Chip'a a właściwie Wimal. Napisali rano, że jest dostępny w Polsce, zaraz zadzwoniłem do Wimalu, żeby zamówić a tam powiedzieli mi, że nie mają jeszcze, potem, że mają tylko jeden egzemplarz. Odłożyłem słuchawkę zostawiając swoje namiary. W międzyczasie prowokacyjnie "zjechałem" redaktora chipa, że pisze nieprawdę ponieważ: raz że był droższy, dwa że go nie ma w Polsce w sprzedaży. Za około 15 minut zatelefonował do mnie Wimal pytając na jaki adres mają wysłać ostatnią kopieZamieszczone przez plluszak
konkluzja
to forum, grupy dyskusyjne polskie, angielskie, inne hobbystyczne strony traktujące o fotografii to miejsca z których informacje do pisma czerpią redaktorzy. To czy nie lepiej czytać oryginał :wink:
Poza tym tu możesz szybciej dostać odpowiedź na swoje pytanie. Ośmielam się twierdzić, że skoro Wiesz, że HP jest gorszy niż ww aparaty to nie jesteś standardowym odbiorcą Chipa, tym samym ta gazeta nie jest dla Ciebie![]()
![]()
![]()