Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567
Pokaż wyniki od 61 do 62 z 62

Wątek: Pierwszy, ale na lata...

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Grabów/Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez N00bek Zobacz posta
    Palisz głupa?
    Hehe, trafne pytanie N00bek

Co do zdjec, to tak jak pisalem - zaczynam dopiero i nie jestem zawodowym fotografem (chociaz Ci "zawodowi" robia tez takie zdjecia, ze szkoda gadac - nie kazdemu podoba sie to samo...). Zdjecia moge wrzucic takie, ktore uwazam za w miare ok i wlasnie takowe wrzucilem do "Galerii uzytkownikow"...

Ps. N00bek moze za kilka lat zrobie podobnie do Ciebie :wink:

Zablokowany
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez raladan Zobacz posta
    zaczynam dopiero i nie jestem zawodowym fotografem
    A kto jest? Większość użytkowników mających FF, to pasjonaci

(chociaz Ci "zawodowi" robia tez takie zdjecia, ze szkoda gadac - nie kazdemu podoba sie to samo...).
    W kwestii zdjęć profi, nie wypowiadam się. Jeśli udaje mu/jej się trafić do 'mas' to nie mogę złego słowa na niego powiedzieć. Chociaż byłbym w stanie zrobić lepsze, to;
    1. nie mam doświadczenia w tej materii (tzn mam ale takie nijakie i nie będę się tym zajmował);
    2. nie mam odpowiedniego sprzętu (tak, można robić świetne zdjęcia kitem, ale braki w postaci małej GO czy zooma ze stałym światłem, jak i szerokości ze stałym światłem niestety nie da rady nadrobić).
    3. nie mam wejściówek, kursów liturgicznych itp.

Kwestia wyboru fotografa na wesele/komunie/chrzest pozostaje dla klienta. Mogę popsiaczyć na zdjęcia, co niektórych fotografów, ale wiem jedno:
    'Dopóki sam nie będę w stanie zrobić lepszych, to nie mam nic do gadania '

Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567

Uprawnienia umieszczania postów