NOObek - pisalem do kolesia odnosnie obiektywu tak jak poleciles (mianowicie jak wyglada sprawa FF/BF oraz mydlenia), ale na dana chwile nic mi nie odpisal. Podobnie wyglada sprawa z 600D, czy posiada taka na stanie bo z tego co widzialem mial 550D w zestawie i 60D w body. I nic, cisza - co mnie delikatnie mowiac drazni... :-x
Chcialem zakupic towar u niego z racji, ze mam blisko (bo to jest kolo Łodzi no i moze jakis upust, czy gratis) oraz, gdzie nie spojrze gwarancja na body canona rok czasu (nie wiem dlaczego) a u niego dwa lata, podobnie z obiektywem...
Ma na stanie z tego co widzialem (allegro) 60D, ale to body juz sporo kosztuje bo 3500 tys zl. Takze mam teraz delikatnie mowiac maly dylemat...
Przezucic sie na ta 60D i wziac jakies tanie a w miare dobre szklo jak na poczatek...
Poszukac 600D gdzie indziej, ewentualnie przezucic sie na tansze body (ale jakie) i z racji iz w tych Tamronach sa problemy z tym FF/BF oraz mydleniem a co za tym idzie ciezko jest dobrze trafic na dobry egzemplarz. Poszukac i kupic Canon EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM - tylko, ze to szklo jest strasznie drogie, ale podobno warte...
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Ps.Raczej ponizej 600D nie bede chyba schodzil...![]()