To tylko zabawa...nie spinajcie się...
Bardzo to przeżywam. O Timie sporo czytałem, dobry był np. artykuł w Press z 2007 r. Całkowicie poświęcił się mediom foto i filmowym. Był o rok młodszy niż ja. Jego ostatni wpis na Twitterze: "W oblężonym libijskim mieście Misrata, masowo ostrzeliwanym przez siły Kaddafiego. Ani śladu NATO". Przeklęte wojny ! Może po tej tragedii świat zrobi porządek z dyktatorem Kadafi ?
Leica MP, 28/2, 35/1.5, 50/2.2, 75/1.9
To jaką masz propozycję na rozwiązywanie problemów ludzi w krajach, gdzie zamordyzm jest na porządku dziennym a dyktatorzy robią co chcą ? Proszę bez wdawania sie w szczegóły typu: amerykanie sami podstawiają dyktatorów i mają w tym interes a potem ... To wiemy. Chodzi głównie o wpływy i pieniądze.
Leica MP, 28/2, 35/1.5, 50/2.2, 75/1.9
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
No szkoda gości. Jakiś czas temu oglądałem dokument "Wojna Restrepo" który współtworzył Hetherington. Tym razem podeszli blisko, za blisko...
Szkoda chlopakow, po prostu podeszli za blisko .. taka praca, taka karma.