To tylko zabawa...nie spinajcie się...
Bardzo to przeżywam. O Timie sporo czytałem, dobry był np. artykuł w Press z 2007 r. Całkowicie poświęcił się mediom foto i filmowym. Był o rok młodszy niż ja. Jego ostatni wpis na Twitterze: "W oblężonym libijskim mieście Misrata, masowo ostrzeliwanym przez siły Kaddafiego. Ani śladu NATO". Przeklęte wojny ! Może po tej tragedii świat zrobi porządek z dyktatorem Kadafi ?
Leica MP, 28/2, 35/1.5, 50/2.2, 75/1.9
No szkoda gości. Jakiś czas temu oglądałem dokument "Wojna Restrepo" który współtworzył Hetherington. Tym razem podeszli blisko, za blisko...
To jaką masz propozycję na rozwiązywanie problemów ludzi w krajach, gdzie zamordyzm jest na porządku dziennym a dyktatorzy robią co chcą ? Proszę bez wdawania sie w szczegóły typu: amerykanie sami podstawiają dyktatorów i mają w tym interes a potem ... To wiemy. Chodzi głównie o wpływy i pieniądze.
Leica MP, 28/2, 35/1.5, 50/2.2, 75/1.9
Szkoda chlopakow, po prostu podeszli za blisko .. taka praca, taka karma.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner